3000-3500 ₺ civarı oyun oynayabileceğim orta seviye Gaming notebook öneriniz var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el güvenebildiğin bir yerden Monster Notebook'a bakabilirsiniz. Örneğin; Monster A5 v5.3 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 7747526703000-3500 ₺ civarı oyun oynayabileceğim orta seviye Gaming notebook öneriniz var mıdır?
ben ikinci el almamanız yönünde tavsiye verebilirim. Ne olacağı belli olmaz, o yüzden 0 bir bilgisayar işlerini görmenizde size yardımcı olacaktır.3000-3500 ₺ civarı oyun oynayabileceğim orta seviye Gaming notebook öneriniz var mıdır?
Hocam ben de öyle düşünüyorum ama Mx 110 dan bir şey olacağını pek sanmıyorum.ben ikinci el almamanız yönünde tavsiye verebilirim. Ne olacağı belli olmaz, o yüzden 0 bir bilgisayar işlerini görmenizde size yardımcı olacaktır.
Lenovo IdeaPad L340-15IWL Intel Core i5 8265U
işinize yarayacaktır. 3599 TL. Alınabilir bence.
Hocam ben de öyle düşünüyorum ama Mx 110 dan bir şey olacağını pek sanmıyorum.
Hocam benim ablamda vardı 2 saniyede bilgisayar açılıyor ama 512 GB SSD vardı fiyatı da 5700₺ gibi yüksek bir fiyatHocam mx250 modelini de test ettim. Yani bir süre kullanma imkanım oldu diyebilirim bir ay kadar. Lol gibi oyunları kaldırır zaten gta 5 falan oynanmak istiyorsa 5-6 bin tl gözden çıkarılmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.