3000-3500 PC toplama

Nsslenak

Centipat
TARS-A1670/AMD Ryzen 5 1600/Asus ROG STRIX RX570 OC 4GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Bu sistemde kasayı Corsair Spec-Del'ta değiştireceğim. + 350TL verip ROG srix RX580 eklemek mantıklımı bu haliylede iş görür mü? Toplam fiyat RX570 ile 2945 TL RX580 ile 3292 TL.

Ya da bu sistemin kasasını değiştirip ekran kartınıda SE modeli yaparak alınır mı? Toplam fiyat 3722 TL.
Bütçem belli değil ama cok yüksek miktarlar vermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bütçene uyarsa 2 model buldum vatan bilgisayardan.

Dostum bütçene uyarsa 2 model buldum vatan bilgisayardan.

Bütçesine uysa da bunları önermem. Üstteki hem pahalı hem RX580 var ve kasası kötü.
Alttaki sistem iyi olabilir ama HDD yerine SSD ekleme gibi seçeneğin yok yani bütçesini 4000 yapacak ki SSD de olsun sistemde.

Rx590 la ilgili çok fazla wattman hatası alıyor diyolar ama düzeldi sanırım. İncehesap stokta olmayan ürünün yerine kafasına göre takıp yolluyor die okudum 1 2 yerde nitro yerine pulse takıp yollamazlar inşallah.

Siz ürününüzü garantili olarak alacaksınız. Ve hangi ürün varsa ona göre ödeme yapacaksınız. Böyle kulaktan dolma haberlere inanmayın. Stokta yoksa zaten sizinle iletişime geçerler.

Wattman konusunda yıllardır AMD kullanan birisiyim. Birkaç defa yaşadım ancak sürücü güncellemesi ile önüne geçtim. Çözüm odaklı içerikler internette mevcut. Ancak RX 590 güzel bir GPU.

Siz ürününüzü garantili olarak alacaksınız. Ve hangi ürün varsa ona göre ödeme yapacaksınız. Böyle kulaktan dolma haberlere inanmayın. Stokta yoksa zaten sizinle iletişime geçerler.

Wattman konusunda yıllardır AMD kullanan birisiyim. Birkaç defa yaşadım ancak sürücü güncellemesi ile önüne geçtim. Çözüm odaklı içerikler internette mevcut. Ancak RX 590 güzel bir GPU.
Çok teşekkür ederim o zaman nitroda kalayım se modeline hiç bulaşmadan 100tl daha ekliyim rami 16 gb a çıkartayım.
Ufak bir sorum daha olcak sizlere kasa seçimi iyi midir 550w yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı