3000-3500 TL AMD Sistem Toplama

Thorondor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 3000-3500 fiyat seviyesinde bir AMD PC toplamak istiyorum. Hazır almak istemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim. Kullanım amacım temelde Autocad olacak ve ayrıca güncel oyunları da oynayabilirsem gayet güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi görünüyo aslında, sinerji güvenilir bir site midir sonra patlamayalım [emoji16]

Autocad vb program kullanım önceliği olan sistemlerde her türlü konfigürasyon değişikliği yap ama bana göre en önemlisi hızlı bir ssd'yi kesinlikle ilk sıralara yaz. Uygulamanın açılması vb işlemlerin gecikmesi zamanla sinirini bayağı bozabilir. Samsung EVO serisi çok önerilir ama daha iyi bilgilere sahip arkadaşlar belki yardımcı olabilirler.

Asus prime b350-plus
Ryzen 5 1400
GTX 1060 6GB
Ripjaws 8GB kırmızı 3000mhz
Seagate barracuda 1TB
FSP Hyper 600W
kasa senin zevkine ve bütçene kalmış.

İşlemciyi kesinlikle ryzen 5 al.Ekran kartını 4 veya daha üstü çünkü artık oyunlar fazla vram kullanıyor.GTX 1060 3 gb almanı önermem.Benim önerim gtx 1060 6 gb alman.Galax GTX 1060 6 gb 1327 tl idi.

Ekran kartının yetersiz kalırsa ramden çekmiyor mu o şekilde olmaz mı yani biraz yavaş oluyo sanırım ama oradan alabiliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…