3000-3500 TL APU sistem toplama

Bütçe
3000-3500

Ghost0628

Kilopat
Ekran kartı fiyatları malum, beni idare edebilecek ileride ekran kartı ile geliştirebileceğim iyi işlemcili bir APU sistem arıyorum. Önerebileceğiniz sistem var mı? Şimdiden teşekkürler.

İleride ekran katı takarsan işlemciyi ve anakartı yüksek tuttum.

Dosya Ekleri

• 1619348397207.png
    1619348397207.png
    37,2 KB · Görüntüleme: 58
RAM mutlaka 8x2 şeklinde olmalı.

İleride ekran katı takarsan işlemciyi ve anakartı yüksek tuttum.
Güzel sistem, bütçe yükseltilebilirse Ramden iki tane yaparsa çok tatlı olur.
Ek olarak: Gamegaraj zahmet edip 3400G stoklarını düzeltmiş...

Değerse neden olmasın :)
Sağolun arkadaşlar bir de şunu sormak istiyorum. Mesela 3400g ile 3600 arasında performans olarak çok fark var mıdır? 3600 alıp yanına ikinci el idare edecek bir ekran kartı alsam 100 liralık falan ?
Eğer ilk amacın görüntü versin, sonra daha iyi bir kart alırım dersen 10400F ve ikinci el ekran kartı veya direk 10400 alıp kullanabilirsin.

Dediğim gibi "ileride yükseltirim, şuan görüntü versin yeter" mi "olduğu gibi kullanırım, şuan en iyi performansı versin" mi senin için önemli?

Eğer ilk amacın görüntü versin, sonra daha iyi bir kart alırım dersen 10400F ve ikinci el ekran kartı veya direk 10400 alıp kullanabilirsin.

Dediğim gibi "ileride yükseltirim, şu an görüntü versin yeter" mi "olduğu gibi kullanırım, şu an en iyi performansı versin" mi senin için önemli?

Aslında ekrana görüntü gelmesi bana yeterli, işlemci konusunda bütçem doğrultusunda iyisini almak isterim, zamanı geldiğinde de ekran kartı takmak amacım. En fazla film izler veya Premiere cc ile uğraşırım şimdilik. Ekran kartı aldığımda da oyun vs oynarım.

Değerse neden olmasın :)
Sağolun arkadaşlar bir de şunu sormak istiyorum. Mesela 3400g ile 3600 arasında performans olarak çok fark var mıdır? 3600 alıp yanına ikinci el idare edecek bir ekran kartı alsam 100 liralık falan ?

Kalan bütçe ile de 2.el bir ekran kartı alabilirsiniz idare etmelik.

Kalan bütçe ile de 2.el bir ekran kartı alabilirsiniz idare etmelik.
Bence de bunu al. Yanına ikinci el bir kart bulursun. İleride hem satıp para da geçirirsin eline. Ama istersen bu da bir seçenek ama tavsiye etmem.

Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bir de kasayı bunu da alabilirsin. Aynı kasa çünkü.
Everest FLAT MESH Rainbow Fan ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bir de SSD şununla değişebilirsen çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı