Peki i5 alıp elinde patlaması daha mı iyi?Dostum zaten bütçen düşükken kasa yerine performansa odaklanıyorlar. 1000 liraya kasa+PSU alıp i3 almak var, 500 liraya kasa+PSU alıp i5 almak var mesela.
3000-3500 TL arası baktığım sistemlerin hiçbirinde kaliteli bir kasa yok. Uyduruk 2-3 tane RGB fan koyup resmen kutu yolluyorlar insanlara. Sizin bildiğiniz iyi sistemli kasa varsa atın lütfen.
Dış kasa kötü diye işlemci elinde mi patlıcak? Bir kaç siteye girip baktım öyle çok da kötü kasalar yok.Peki i5 alıp elinde patlaması daha mı iyi?
En kötü PSU patlar hava akışından dolayı ekran kartı ve işlemci alev alır falan yani onları kastetmiştim.Dış kasa kötü diye işlemci elinde mi patlıcak? Bir kaç siteye girip baktım öyle çok da kötü kasalar yok.
Sinerji Value A32-580 Ryzen 5 1600 8 GB 240GB SSD RX580 Mesela.
Dış kasa kötü diye işlemci elinde mi patlıcak? Bir kaç siteye girip baktım öyle çok da kötü kasalar yok.
Sinerji Value A32-580 Ryzen 5 1600 8 GB 240GB SSD RX580 Mesela.
İşlemci 650₺
Anakart Min.500₺
RAM 300₺
SSD 200-300₺
Ekran kartı 1300₺
Zaten bunlar 3000₺ bütçesini bitiriyor. Birde kasanın iyi olmasını istiyorsun. Kendin 3500₺ bütçesinde bir kasa topla. Kasası çok iyi olsun o zaman bizimle de paylaş bilgilenelim.
En kötü PSU patlar hava akışından dolayı ekran kartı ve işlemci alev alır falan yani onları kastetmiştim.
Bir de o attığınız büyük ihtimal olanların arasından en iyilerinden biri. Arttırmaya kalkınca çok fazla alternatif de koymuyorlar ortada kalıyoruz öyle![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.