9 920408 Centipat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 17 Haziran 2025 #11 ubiiyy dedi: Kalite falan değil garanti kısmında iyiler sadece hepsinde logoya para veriyorsun. Yurt dışı markalar her zaman daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Sen kaliteden ne anlarsın. Deiinzz dedi: Razer Türk markası mı? Genişletmek için tıkla... Yok.
ubiiyy dedi: Kalite falan değil garanti kısmında iyiler sadece hepsinde logoya para veriyorsun. Yurt dışı markalar her zaman daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Sen kaliteden ne anlarsın. Deiinzz dedi: Razer Türk markası mı? Genişletmek için tıkla... Yok.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.352 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #12 BONAPARTEIV dedi: Başlıkta yazdığı gibi 3-3500 arası bir klavye istiyorum, hemen alacağım. Genişletmek için tıkla... Boyut tercihin nedir?
BONAPARTEIV dedi: Başlıkta yazdığı gibi 3-3500 arası bir klavye istiyorum, hemen alacağım. Genişletmek için tıkla... Boyut tercihin nedir?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #13 Deiinzz dedi: Razer Türk markası mı? Genişletmek için tıkla... O anlamda söylemedim biliyorsun. Ülkemizde tercih edilen markalardan bahsediyorum.
Deiinzz dedi: Razer Türk markası mı? Genişletmek için tıkla... O anlamda söylemedim biliyorsun. Ülkemizde tercih edilen markalardan bahsediyorum.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.666 Makaleler 1 Çözümler 17 17 Haziran 2025 #14 MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Pembe Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-9) MCHOSE Z75S, en son teknolojiyi olağanüstü işçilikle birleştiren kompakt bir %75 mekanik klavyedir. www.gaming.gen.tr
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Pembe Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-9) MCHOSE Z75S, en son teknolojiyi olağanüstü işçilikle birleştiren kompakt bir %75 mekanik klavyedir. www.gaming.gen.tr
B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 17 Haziran 2025 #15 kxy dedi: Boyut tercihin nedir? Genişletmek için tıkla... Boyutda sıkıntık yok bu fiyat bandında herseye okeyim.
kxy dedi: Boyut tercihin nedir? Genişletmek için tıkla... Boyutda sıkıntık yok bu fiyat bandında herseye okeyim.
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #16 BONAPARTEIV dedi: Yo. Zaten 3K civarı istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle genellemesine dedim eğer küçük hot swap klavye istiyorsan Akko hariç diğerlerini tercih etmemeni öneririm şahsen
BONAPARTEIV dedi: Yo. Zaten 3K civarı istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle genellemesine dedim eğer küçük hot swap klavye istiyorsan Akko hariç diğerlerini tercih etmemeni öneririm şahsen
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.666 Makaleler 1 Çözümler 17 17 Haziran 2025 #17 korkusuzz dedi: Yok hocam öyle genellemesine dedim eğer küçük hot swap klavye istiyorsan Akko hariç diğerlerini tercih etmemeni öneririm şahsen Genişletmek için tıkla... Nedenmiş o? Akko'da olup MCHOSE da olmayan ne var?
korkusuzz dedi: Yok hocam öyle genellemesine dedim eğer küçük hot swap klavye istiyorsan Akko hariç diğerlerini tercih etmemeni öneririm şahsen Genişletmek için tıkla... Nedenmiş o? Akko'da olup MCHOSE da olmayan ne var?
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #18 roxy1881 dedi: MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-2A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-2) Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın. www.gaming.gen.tr MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Klasik yeni çıkan Çin firmasına güvenmek yerine köklü yapısı olan Akko'yu tercih ederim boş yapmışsın bana göre.
roxy1881 dedi: MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-2A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-2) Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın. www.gaming.gen.tr MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr MCHOSE Ace60 Pro %60 Mekanik Gaming Klavye Rekabette bir adım önde olun ve istikrarlı, güvenilir performansla her savaşta gidişatı değiştirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Klasik yeni çıkan Çin firmasına güvenmek yerine köklü yapısı olan Akko'yu tercih ederim boş yapmışsın bana göre.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.781 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #19 BONAPARTEIV dedi: Başlıkta yazdığı gibi 3-3500 arası bir klavye istiyorum, hemen alacağım. Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
BONAPARTEIV dedi: Başlıkta yazdığı gibi 3-3500 arası bir klavye istiyorum, hemen alacağım. Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.666 Makaleler 1 Çözümler 17 17 Haziran 2025 #20 korkusuzz dedi: Klasik yeni çıkan Çin firmasına güvenmek yerine köklü yapısı olan Akko'yu tercih ederim boş yapmışsın bana göre. Genişletmek için tıkla... Lütfen marka fanboyluğu yapmayın. Dürüst olun. Akko'da olup MCHOSE da olmayan ne var? Hatta Akko'nun birkaç ürünü kronik sorunlu diye biliyorum.
korkusuzz dedi: Klasik yeni çıkan Çin firmasına güvenmek yerine köklü yapısı olan Akko'yu tercih ederim boş yapmışsın bana göre. Genişletmek için tıkla... Lütfen marka fanboyluğu yapmayın. Dürüst olun. Akko'da olup MCHOSE da olmayan ne var? Hatta Akko'nun birkaç ürünü kronik sorunlu diye biliyorum.