3000-3500 TL Autocad için bilgisayar toplama

Agtm20

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm arkadaşlar. İnşaat mühendisliği Autocad programı için kasmayan akıcı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Bütçe 3000-3500 TL.

Autocad 2016 gereksinimleri : Grafcad / AutoCAD 2016 Sistem gereksinimleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem AutoCad için biraz fazla oldu ama yani oyun da oynamak istersen gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.

Önemli değil yardımcı olabildiysem.

İşlemci sonradan alınıp değiştirebilir zor birşey değil i5 eklendiğinde sistem 4000 TL oluyor.

Bu sistemi alabilirsin bütçeyi 100 tl aştım ama istersen GTX 970 yerine GTX 960 4GB modelinden alırsın ya da R9 380:

Bir beğeniyi çok görmeyin, emeğe saygı.

AutoCAD için 4 GB ekran kartı çok fazla olur. Onboard ekran kartı bile yeterli olurken GTX 970 koymak için diğer bileşenlerin kısmak saçma.

AutoCAD için 4 GB ekran kartı çok fazla olur. Onboard ekran kartı bile yeterli olurken GTX 970 koymak için diğer bileşenlerin kısmak saçma.
Ben hiçbir bileşenden kısmadım GTX 960 alacaksa daha iyi bir monitör alabilir. Zaten ben 3500 liraya toplanabilecek en iyi sistemi toplamaya çalıştım. Ekran kartı olarak başka seçenekler sundum zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…