3000-3500 TL F/P Laptop Önerisi

42berkay33

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bir laptop almak istiyorum. Fiyat aralığı 3000-3500 TL. Oyunlarda iyi performans alabileceğim, sıkıntı yaşatmayacak bir laptop arıyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şuan bu laptop freedos ya onu windows 10 yapmak içinde para gerekecek laptopları windows 10 yapmamalarının amacı ne ?
Orjinal Windows yaklaşık 400TL civarındadır. Markalar sahte Windows kurulumu ile notebook satamayacağı için, ya orjinal Windows kurup satış yapar ya da FreeDos olarak. Yani F/P ürünü çıkartmak için Windows kurmazlar alın siz crack li kurun derler kısacası
 
Peki crack'li olarak kurar isek oyunlarda çalıştırmama gibi sorunlarla karşı karşıya kalır mıyım ? Ya da ne gibi sorunlar ortaya çıkabilir bu göze alınacak bir karar mıdır Windows 10 Crack'li olarak kurmak ?
 
Dostum forumda açık açık sana crackli Windows kurmu diyim. Cevap yukarda işte.
 
Windows'u orijinal kullanmak için 400 TL vermenize gerek yok. 50-100 TL arasında OEM kodlar satılmaktadır. Kod alıp orijinal Windows kullanabilirsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…