3000-3500 TL GTX 1050 Ti Sistem Toplama

_FuRKaN37_

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Sistem aşağıdaki gibi. Sizce nasıl? Windows ve monitör hariç 3000-3500 TL arası bütçe var. Not: Sisteme ilerleyen zamanlarda yükselticem yavaş yavaş.

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacınızı bilmiyorum fakat oyun oynamak amacıyla topluyorsanız performans arttırmak için maksimum bütçe ile:
adfgadfh.png

RAM'i en yakın zamanda 1 tane daha aynısından ekleyip 16 GB'a yükseltmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Sizin topladığınız bütçeye göre de şu sistem toplanabilir, RX470 1050Ti'dan daha performanslı:
asdfasg.png

Oyun oynamayacaksanız bu sistemler israf olabilir o yüzden kullanım amacınızı belirtiniz.

Son düzenleme:
Kullanım amacınızı bilmiyorum fakat oyun oynamak amacıyla topluyorsanız performans arttırmak için maksimum bütçe ile:
Eki Görüntüle 224432
RAM'i en yakın zamanda 1 tane daha aynısından ekleyip 16 GB'a yükseltmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Sizin topladığınız bütçeye göre de şu sistem toplanabilir, RX470 1050Ti'dan daha performanslı:
Eki Görüntüle 224433
Oyun oynamayacaksanız bu sistemler israf olabilir o yüzden kullanım amacınızı belirtiniz.
Sistem oyun için olacak. Birinci topladığınız sistemi beğendim. O sisteme RX470 8GB ekran kartı takarsak nasıl bir performans elde ederim

Ekran kartını rx470 8gb ve ram 8 gb yaparak birde ssd alır mısınız ve parçaları seçtiğiniz siteler güvenli mi ?

Ekran kartını rx470 8gb ve ram 8 gb yaparak birde ssd alır mısınız ve parçaları seçtiğiniz siteler güvenli mi ?

Güvenilir sisteler. Araştırabilirsin.

Hocam girin Nanokatalog'a orda var dedikleriniz. Toplayın zevkinize göre.

SSD'yi ordan almayın ama.

Corsair ya da Samsung tercih edin SSD markası olarak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı