3000-3500 TL GTX 1050 Ti Sistem Toplama

_FuRKaN37_

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Sistem aşağıdaki gibi. Sizce nasıl? Windows ve monitör hariç 3000-3500 TL arası bütçe var. Not: Sisteme ilerleyen zamanlarda yükselticem yavaş yavaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacınızı bilmiyorum fakat oyun oynamak amacıyla topluyorsanız performans arttırmak için maksimum bütçe ile:

RAM'i en yakın zamanda 1 tane daha aynısından ekleyip 16 GB'a yükseltmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Sizin topladığınız bütçeye göre de şu sistem toplanabilir, RX470 1050Ti'dan daha performanslı:

Oyun oynamayacaksanız bu sistemler israf olabilir o yüzden kullanım amacınızı belirtiniz.

Son düzenleme:
Sistem oyun için olacak. Birinci topladığınız sistemi beğendim. O sisteme RX470 8GB ekran kartı takarsak nasıl bir performans elde ederim

Ekran kartını rx470 8gb ve ram 8 gb yaparak birde ssd alır mısınız ve parçaları seçtiğiniz siteler güvenli mi ?

Ekran kartını rx470 8gb ve ram 8 gb yaparak birde ssd alır mısınız ve parçaları seçtiğiniz siteler güvenli mi ?

Güvenilir sisteler. Araştırabilirsin.

Hocam girin Nanokatalog'a orda var dedikleriniz. Toplayın zevkinize göre.

SSD'yi ordan almayın ama.

Corsair ya da Samsung tercih edin SSD markası olarak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…