Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #11 Bora76 dedi: Bu kasanın ekran kartı yok ki yada benim gözümden kaçmış. Genişletmek için tıkla... APU'nun olayı o zaten. Bu bütçede ekran kartlı ve performanslı sistem alamaz.
Bora76 dedi: Bu kasanın ekran kartı yok ki yada benim gözümden kaçmış. Genişletmek için tıkla... APU'nun olayı o zaten. Bu bütçede ekran kartlı ve performanslı sistem alamaz.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #12 Rivadex dedi: Evet, kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz demedim zaten zevk alamaz 40 fps ile.
Rivadex dedi: Evet, kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz demedim zaten zevk alamaz 40 fps ile.
K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #13 krafeun dedi: Kaldırmaz demedim zaten zevk alamaz 40 FPS ile. Genişletmek için tıkla... Ben 40 FPS de zevk alabiliyorum
krafeun dedi: Kaldırmaz demedim zaten zevk alamaz 40 FPS ile. Genişletmek için tıkla... Ben 40 FPS de zevk alabiliyorum
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #14 krafeun dedi: Kaldırmaz demedim zaten zevk alamaz 40 fps ile. Genişletmek için tıkla... Yanlış mesajı alıntılamışım, pardon. Ayrıca bu bütçede 100 FPS almayı beklemiyordu herhalde. oyunmaker1 dedi: PUBG en düşük ayarlarda kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Evet, kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
krafeun dedi: Kaldırmaz demedim zaten zevk alamaz 40 fps ile. Genişletmek için tıkla... Yanlış mesajı alıntılamışım, pardon. Ayrıca bu bütçede 100 FPS almayı beklemiyordu herhalde. oyunmaker1 dedi: PUBG en düşük ayarlarda kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Evet, kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #15 Bu arada aizen iyi bir marka mı o markadan PC buldum burada önereceğim