3000-3500 TL mönitörlü sistem önerisi

Böyle sepetin içindekiler gözüktü mü bilmiyorum ama gözükmediyse diye parçalar şunlar:

Böyle sepetin içindekiler gözüktü mü bilmiyorum ama gözükmediyse diye parçalar şunlar:

oyunlarda bu pc ile nasıl bir performans alabilirim ? ( GTA 5 - DYİNG LİGHT VB.)
Bu dönemde monitörle çok zor.
biliyorum zaten dolar düşünce alacağım ama ben şimdiden kafamda kurayım dedim :D

Son düzenleme:

Apu sistem için kesinlikle dual channel ram kullanmalısın, 4+4 yada 8+8 , kasayı özelleştirerek 16 gb yükseltmelisin.
oyunlarda bu pc ile nasıl bir performans alabilirim ? ( GTA 5 - DYİNG LİGHT VB.)

biliyorum zaten dolar düşünce alacağım ama ben şimdiden kafamda kurayım dedim :D
Oyun performansı için fps testleri youtube da mevcut.

Arkadaşlar merhaba sizden istediğim bana 3000-3500 TL'ye bir sistem önermeniz. Monitör dahil olacak.
F/P olarak bu toplanabilir. 3002TL tutuyor :D

Kasadan biraz kıstım. İlerde kasayı değiştirebilirsin. R3 1200 işlemcinin mükemmel bir OC potansiyeli olduğu için de B450 anakart koydum. Ekran kartından tam performans almak için stok soğutucu ile 3.9GHz OC yapabilirsin. RX 570 kartın gücünü anlatmaya gerek yok herhalde :D
Dün başka bir konuda topladığım bu sistemi 3000TL fiyata alabilirsin. 500TL ile de 1080P 60Hz bir monitör al. Hatta bütçeyi 150TL aşarsan 1080P 75Hz olan bu monitörü de alabilirsin. Bu bütçede APU sisteme para vermek bence iyi olmaz.

Son düzenleme:
Önerdiğim sistem:
Lg 22mk400h-b 21.5" 75 Hz 1ms (hdmı+analog) Freesync Full Hd Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200Mhz(OC) DDR4 Socket AM4 PCI-E 2.0 Anakart
AMD Ryzen 3 3200G 3,6GHz 6MB Cache Soket AM4 İşlemci
Bunların toplamı 2500 civarı yapıyor, 1k ile yanına depolama birimi , kasa, psu rahat alınır.
(R3 3200G önermemin sebebi piyasada 3400G yok)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı