3000-3500 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Anıl Aksu

Hectopat
Daha fazla  
3000-3500 TL aralığında oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. PC toplama hakkında çok fazla bir bilgim yok. 1-2 haftadır araştırmalarım ve sizlerin konularını yorumlarını okuyarak edindiğim bilgiler sayesinde ;

Bunu topladım. Bu fiyatlarda bu seçenek sizce iyi midir? Bundan daha iyisi yapılabilir mi ? Intel ve NVIDIA kullanmak mantıklı mı?

Ekran kartını MSI GeForce GTX1060 OC 6GT 192Bit yapmam ne gibi avantaj veya dezavantaj sağlar ?

Ve sizin önereceğiniz alternatif sistemler'e açığım.

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel ve Nvidia kullanmak mantıklı değildir.

Monitör Freesync olursa tadından yenmez.

GTX 1060 6GB yapman sana dezavantaj sağlar. DX 12'de çok daha az performans vs.

Kasasız mı kullanacaksınız?

Kasa dahil değilse daha iyi bir sistem dizilebilir.

Mönitör hakkında çok bilgim yok. Kasa dahil düşünüyorum. Siz bana önerip kasa monitör dahil max 3.500 tl sistem dizebilir misiniz rica etsem ?
işlemci olarak Ryzen 5 1400 'de hepimiz hem fikiriz sanırım.
Ben sadece anakart ve ekran kartı tercihinde büyük çelişkilerdeyim. kasa olarakda siz bana önerebilirsiniz. önerileriniz benim için şuan çok önemli

Bu sistemi öneririm:

AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1 ms Full HD HDMI FreeSync GAMING MONITOR

@Jira @ShadYaqz @Nazım Paşa @Barış Tolon @FantastikTürk @Silinen üye @SideWinder @JohnMacTavish

Nasıl sizce?

Not: Bu PSU'yu biraz araştırdım. Gücü ve kalitesi sistem için yeterli zaten.

Ben 6Pin, 8Pin olayına baktım. Şöyle ki bir yerde 6Pin başka yerde 6+2Pin yazıyor.

Yorumları okudum ve anladığım kadarı ile bir tane 6Pin bir tane 6+2Pin var.

Bu yüzden ekledim sisteme. Zaten daha düşük modellerinde var. Bunda olmaması saçma olurdu.

Son düzenleme:
O PSU'da sadece 6 pin güç girişi var. Ona dikkat ettiğin sürece güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…