K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 3 Ekim 2020 #11 gokaytemizel dedi: 2x9 bile eski bir teknoloji, kaliteli bir şey almak isterse 1x11 veya 1x12 almalı. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın söylediği bütçeye baktınız mı? Kendi toplarsa bisikleti belki 1x10 slx alabilir ama pek bilgim yok demiş.
gokaytemizel dedi: 2x9 bile eski bir teknoloji, kaliteli bir şey almak isterse 1x11 veya 1x12 almalı. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın söylediği bütçeye baktınız mı? Kendi toplarsa bisikleti belki 1x10 slx alabilir ama pek bilgim yok demiş.
gokaytemizel Centipat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 469 3 Ekim 2020 #12 kqqk13 dedi: Hocam arkadaşın söylediği bütçeye baktınız mı? Kendi toplarsa bisikleti belki 1x10 slx alabilir ama pek bilgim yok demiş. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşa değil size söyledim, çünkü sebepsizce yanlış bilgi olduğunu söylediniz sanırım bu konularda bilginiz yok ya da eskide kaldınız.
kqqk13 dedi: Hocam arkadaşın söylediği bütçeye baktınız mı? Kendi toplarsa bisikleti belki 1x10 slx alabilir ama pek bilgim yok demiş. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşa değil size söyledim, çünkü sebepsizce yanlış bilgi olduğunu söylediniz sanırım bu konularda bilginiz yok ya da eskide kaldınız.