3000-3500 TL Notebook Tavsiyesi

Ataoski09

Megapat
Daha fazla  
MacBook Air kullanmaktayım cihazı satıp notebook almak istiyorum bu fiyatlara hangi cihazları bulabilirim? Cihazı genellikle oyun için almayı düşünüyorum.

Alma kardeşim boşver oyun oynucaksan masaüstü topla o paraya artanınada 2. El orta ayar bi notebook alırsın. Bugün 3 aylık monster laptobumun powerına bastım ve acılmadı ne kadar büyük hayal kırıklığı yaşadığımı anlatamam muhtemelen ekran kartı arızası alıyorum garantiye yollucam. Keske masaüstü toplasaydım diyorum şuan ve artan paraya 2. El bi notebook word excel vs için

masaüstü toplamak daha iyi olabilir çünkü içindeki herhangi bir bileşen sorun çıkardığında arıza yaptığında yada yetersiz kaldığında bir süre sonra o parçayı değiştirebilirsin fakat illakide laptop isterim dersen bu iyi gibi bi bak derim
ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB HDD-GTX950M 4GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Bende bu laptopu öneriyorum. Fiyat yüksek gelirse internetten free-dos alabilirsin. 800küsür TL farkediyor. (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı