3000-3500 TL RX 470 Sistem Toplama

Kaan Adem Denge

Megapat
Makaleler
1
Yer
Nilüfer, Bursa , Türkiye
Daha fazla  
Yeni bir sistem niyetim var ancak bazı konulara hakim olmadığım için üstün körü bazı seçimler yaptım. Acaba bunlar birbirleri ile uyumlu mu ? Bir sorun yaşar mıyım ya da performans nasıl olur sizce ? Şimdiden teşekkürler :)

Anakart : MSI 970a Gaming Pro Carbon AM3 - DDR 3

İşlemci: AMD FX-Series 8320 Black Edition 3.5GHz Soket AM3+ 8-Core

Ekran Kartı: MSI Radeon Rx 470 Gaming X 8 GB GDDR 5 256 Bit

RAM: Kingston Hypre x 4 GB DDR 4 2400 MHz x2

SSD: Corsair Force Lx 128 GB

HDD: Seagate Barrucuda 1 TB 7200 RPM

Power Supply: NAGAS AO500 500W 80+ Bronze

Kasa: Dark Scorpion Atx

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu zamanda AMD alınacaksa Ryzen'den başka alınmamalı. Belirttiğinz bütçeyle i5-7600 Kaby Lake sistem toplanabilir. Ayrıca FX serisi işlemciler DDR4 desteğine sahip değil.

O halde Ryzen beklerken bütçeye biraz daha ek yapıp 4000'e çıksam neyi değiştirmemi tavsiye edebilirsin ?

O halde Ryzen beklerken bütçeye biraz daha ek yapıp 4000'e çıksam neyi değiştirmemi tavsiye edebilirsin ?

İşlemci ve anakartını değiştirebilirsin. AMD sistem toplayacaksan Ryzen toplamalısın. Intel sistem toplayacaksan skylake , kabylake toplayabilirsin.

İşlemci ve anakartını değiştirebilirsin. AMD sistem toplayacaksan Ryzen toplamalısın. Intel sistem toplayacaksan skylake , kabylake toplayabilirsin.

Açıkçası İntel istemiyorum Ryzen fiyatları çok düşük gelmeyecektir onu bütçeye eklerken bütçeyi de 4000'e çıkarıp anakartı değiştireyim o halde ilk olarak ama şuan açıklanan Ryzen'lar da gördüğüm kadarıyla çok fazla anakart seçeneği yoktu mecbur çıkış tarihini bekleyip tekrar incelemek gerekecek

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı