Yeni bir sistem niyetim var ancak bazı konulara hakim olmadığım için üstün körü bazı seçimler yaptım. Acaba bunlar birbirleri ile uyumlu mu ? Bir sorun yaşar mıyım ya da performans nasıl olur sizce ? Şimdiden teşekkürler
Anakart : MSI 970a Gaming Pro Carbon AM3 - DDR 3
İşlemci: AMD FX-Series 8320 Black Edition 3.5GHz Soket AM3+ 8-Core
Ekran Kartı: MSI Radeon Rx 470 Gaming X 8 GB GDDR 5 256 Bit
Şu zamanda AMD alınacaksa Ryzen'den başka alınmamalı. Belirttiğinz bütçeyle i5-7600 Kaby Lake sistem toplanabilir. Ayrıca FX serisi işlemciler DDR4 desteğine sahip değil.
Şu zamanda AMD alınacaksa Ryzen'den başka alınmamalı. Belirttiğinz bütçeyle i5-7600 Kaby Lake sistem toplanabilir. Ayrıca FX serisi işlemciler DDR4 desteğine sahip değil.
Açıkçası İntel istemiyorum Ryzen fiyatları çok düşük gelmeyecektir onu bütçeye eklerken bütçeyi de 4000'e çıkarıp anakartı değiştireyim o halde ilk olarak ama şuan açıklanan Ryzen'lar da gördüğüm kadarıyla çok fazla anakart seçeneği yoktu mecbur çıkış tarihini bekleyip tekrar incelemek gerekecek