Herkese öncelikle merhabalar, ben PC'den pek anlamam şahsen, o yüzden size danışmak istiyorum. Ben Vatan Computer'dan PC toplamak istiyorum beni 5-6 sene idare edecek güzel bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok memnum olurum.
Not : Neler alacağımı burada liste haline getirirseniz benim için çok daha iyi olur.
Vatan bilgisayardan almanızı önermiyorum. Sinerji bilgisayar daha uygun fiyatlıdır ve güvenilirdir. İşlemci i5 6600K, anakart Z170A PC MATE, ekran kartı Msi GTX 970, kasa Zalman Z3 Plus 600W, RAM Kingston HyperX Fury 2400 MHZ DDR4 RAM, HDD WD 1 TB Blue, işlemci soğutucu Zalman Performa. Bu sistem sizi 5-6 yıl boyunca üzmez. Elinizde monitör olduğunu sanıyorum. Monitörü en az 1080P'de kullanmanızı tavsiye ederim.
Vatan bilgisayardan almanızı önermiyorum. Sinerji bilgisayar daha uygun fiyatlıdır ve güvenilirdir. İşlemci i5 6600K, anakart Z170A PC MATE, ekran kartı Msi GTX 970, kasa Zalman Z3 Plus 600W, RAM Kingston HyperX Fury 2400 MHZ DDR4 RAM, HDD WD 1 TB Blue, işlemci soğutucu Zalman Performa. Bu sistem sizi 5-6 yıl boyunca üzmez. Elinizde monitör olduğunu sanıyorum. Monitörü en az 1080P'de kullanmanızı tavsiye ederim.
PC Mate 1 yıl üzmez ama sonra 4-5 yıl boyunca üzer Asus Z170-A dan aşağısı olmaz bence (O.C yapılacaksa) O.C yapılmayacaksa h170 serisi anakart +i5 6500 daha uygun olur soğutucuya da gerek kalmaz.