3000-3500 TL Sistem Toplama

Dual modelini önermem. Arka plakası yok ve fanları çok küçük. Strix modeli ise en son baktığım da 1753 TL ydi sanırsam. MSİ, GİGABYTE, Zotac, Evga gibi markalara yönelmen tavsiyem. GTX 1060 da en çok Mhz değeri veren Gigabyte Xtreme Gaming modeli diye hatırlıyorum. Paran yetiyorsa alabilirsin.

Bu arada AMD neden sevmiyorsun ? RX 470-480 oldukça başarılı. Şahsen ben toplayacağım sistemde RX 480 kullanacağım.

Önce türlü bahaneler sıralamışsın yok PSU yeter mi yok 480 başarılı olmadı gibisinden baktın hepsi çürütüldü en sonunda ağzındaki baklayı çıkarmışsın. Keşke baştan söyleseydin sevmediğinide bu kadar tantana olmasaymış.

evet kardeşim ben baktıgım yerlerde 480 i beklenildiği gibi bulmuyorlar herkes nvidia öneriyor sırf sevmediğimden degil ağzındaki baklayı çıkardın derken sen söylede senn fikrini alalım o zaman

Beklenildiği gibi bulmuyorlar mı? O baktığın yerler bu fiyata kartın Gtx 1080 performansını vermesini falan bekliyor herhalde.

Beklenildiği gibi bulmuyorlar mı? O baktığın yerler bu fiyata kartın Gtx 1080 performansını vermesini falan bekliyor herhalde.
aynı fiyata 1060 ın daha performanslı olduğunu söylüyorlar

Dx 12 destekleyen Battlefield 1' de Rx 480 Gtx 1060' a çoğu sahnede 10 Fps fark atıyor.

bu ekran kartının beni 3 sene idare etcegine inanıyorum 3 sene sonra suan pahalı olanlar ztn fiyatları düşecek yenileri cıktıgı için

Dx 12 destekleyen Battlefield 1' de Rx 480 Gtx 1060' a çoğu sahnede 10 Fps fark atıyor.
benim oynadığım oyunlar csgo lol knight crysis 2 tarzı oyunlar btf fln oynamıyorum

Öncelikle GTX 1060 3 GB ile 6 GB arasında bir sürü fark var. 6 GB olanı alsaydın tamam derdim lakin sen 3 GB olanı almışsın ki bu ekran kartı RX480 ile yarışamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…