E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 28 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Yeğenlerime tablet alacağım. 3000TL civarı sıfır ya da ikinci el öneride bulunabilir misiniz? iPad vs de olabilir. EBA-Zoom gibi uygulamaları açabilen, oyun oynatabilen bir şey lazım. Kalem şart değil. Olsa da olmasa da olur. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Merhaba arkadaşlar, Yeğenlerime tablet alacağım. 3000TL civarı sıfır ya da ikinci el öneride bulunabilir misiniz? iPad vs de olabilir. EBA-Zoom gibi uygulamaları açabilen, oyun oynatabilen bir şey lazım. Kalem şart değil. Olsa da olmasa da olur.
3 388587 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 28 Ocak 2022 #2 Ben Samsung Galaxy Tab S6 Lite kullanıyorum. Gayet kullanışlı bence. Şarjı iyi gidiyor. Çok araştırmadın piyasayı ama önerebilirm. Yanında kalemi de geliyor. İkinci el olarak 3000-3500 arasına bulabilirsiniz.
Ben Samsung Galaxy Tab S6 Lite kullanıyorum. Gayet kullanışlı bence. Şarjı iyi gidiyor. Çok araştırmadın piyasayı ama önerebilirm. Yanında kalemi de geliyor. İkinci el olarak 3000-3500 arasına bulabilirsiniz.
E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 28 Ocak 2022 #3 İpad 8 var 3K ya ikinci el. Linkini bırakmıştım yukarıya. Sizce o nasıl?
3 388587 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 28 Ocak 2022 #4 IPad'in linkini göremiyorum. Ama iPad 8. nesil daha iyi Tab S6 Lite'a göre. Eğer temiz ise alabilirsiniz.
IPad'in linkini göremiyorum. Ama iPad 8. nesil daha iyi Tab S6 Lite'a göre. Eğer temiz ise alabilirsiniz.
E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 28 Ocak 2022 #5 iPad 8 Apple Fiyatları, Sıfır, İkinci El Tabletler sahibinden.com'da iPad 8 Apple tablet bilgisayar ilanları uygun fiyatları ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com
iPad 8 Apple Fiyatları, Sıfır, İkinci El Tabletler sahibinden.com'da iPad 8 Apple tablet bilgisayar ilanları uygun fiyatları ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com
3 388587 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 28 Ocak 2022 #6 Alabilirsiniz gibi duruyor.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.352 Makaleler 4 Çözümler 39 28 Ocak 2022 #7 Elasmotherium dedi: iPad 8 Apple Fiyatları, Sıfır, İkinci El Tabletler sahibinden.com'da iPad 8 Apple tablet bilgisayar ilanları uygun fiyatları ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Yavaşça ilan tarihine bakın Ölü ilan. İlandan bağımsız olarak 2. el iPad 8. nesil bence de alacağınız en mantıklı tablet olur.
Elasmotherium dedi: iPad 8 Apple Fiyatları, Sıfır, İkinci El Tabletler sahibinden.com'da iPad 8 Apple tablet bilgisayar ilanları uygun fiyatları ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Yavaşça ilan tarihine bakın Ölü ilan. İlandan bağımsız olarak 2. el iPad 8. nesil bence de alacağınız en mantıklı tablet olur.
E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 28 Ocak 2022 #8 Evil Belief dedi: Yavaşça ilan tarihine bakın Ölü ilan. Genişletmek için tıkla... 2022'ye alışamadık hala. Neyse hayırlısı olsun. Evil Belief dedi: İlandan bağımsız olarak 2. el iPad 8. nesil bence de alacağınız en mantıklı tablet olur. Genişletmek için tıkla... O zaman öyle bakınayım ben de. Teşekkür ederim hocam.
Evil Belief dedi: Yavaşça ilan tarihine bakın Ölü ilan. Genişletmek için tıkla... 2022'ye alışamadık hala. Neyse hayırlısı olsun. Evil Belief dedi: İlandan bağımsız olarak 2. el iPad 8. nesil bence de alacağınız en mantıklı tablet olur. Genişletmek için tıkla... O zaman öyle bakınayım ben de. Teşekkür ederim hocam.