3000-3500 TL Video Düzenleme için Sistem Toplama

MrKastor

Hectopat
Daha fazla  
3000-3500 TL arası bütçem var.
  • Intel (i5-i7) işlemci
  • ASUS veya MSI Nvidia ekran kartı tercihimdir.
  • 16GB RAM (Bellek) kullanmayı düşünüyorum
Video edit için Edius-Photoshop-After Effects kullanıyorum. Bu tür yazılımlar için her forumda işlemcinin iyi olması gerektiğini belirtmişler fakat iyi işlemci ile kötü ekran kartı alıp darboğaza sebep vermek istemiyorum. Sistem toplama videoları ve forumdaki tüm konuları inceledim fakat pek aradığımı bulamadım tavsiyelerinizi bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
monitör dahil olması daha iyi olur ama dahil etmezsek monitöre en fazla 400 tl ayırabilirim

https://i.hizliresim.com/7NlA7v.jpg

bu sistemi önerir misiniz ? darboğaz olurmu veya işlemci ekran kartı arasında bir değişiklik yapmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• kkkkkkk.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 95
İntel + NVDIA önermenizi istiyorum, AMD Ryzen hiç kullanmadım ve kullanan bir tanıdığım da olmadı bu zamana kadar açıkçası, yaklaşık 20 gün içinde bir sistem toplayacağım önerilerinizi dikkate alarak, yardımcı olmanızı istiyorum...

İntel + NVDIA önermenizi istiyorum, AMD Ryzen hiç kullanmadım ve kullanan bir tanıdığım da olmadı bu zamana kadar açıkçası.

Kazıklanmak için can atıyorsunuz galiba. Ayrıca "Daha önce hiç X markasını kullanmadım o yüzden almayı düşünmüyorum" kadar saçma bir argüman olamaz. Bu tamamen yeniliğe kapalılık göstergesidir. Intel ve Nvidia istemişsin o markaları ilk kez alırken ben daha önce hiç bu markayı kullanmadım dedin mi? Diyeceksin ki tanıdıklarıma sordum, e o zaman biz ne güne varız burada. Adı üstüne burası bir forum buraya insanlara danışmak için geliyorsunuz.

Yani lütfen bir piyasa araştırması yapıp sistem toplayın. Güncel ürünlere bakın, incelemeri okuyun vs.

Ayrıca eğer bu kadar Intel'e düşkünseniz 8. nesil işlemcilerini beklemenizi öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…