3000-3500 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
3500

Cyclone 2 hem malzeme, hem yazilim olarak daha iyi. Hem de tmr stick kullanmasi bir diger artisi. EasySMX kendi butcesinin en iyisi ama Cyclone ile rekabet edemez.

D10 ve cyclone 2 arasında 3 fark var. İkisi de tmr bu arada bunların. Cyclone 2 yazılıma sahipken d10 değil. Cyclone 2 tetik mesafesi daha uzunken d10 kısa, d10 yarış oyunları için mantıksız yani. D10 malzeme kalitesi olarak ele daha hoş geliyor. Bana sorarsanız cyclone 2 daha iyi

İkisine de sahibim ve kullanıyorum

Şahsen D10 hem göze hem hissiyat olarak daha premium geliyor cyclone ile kıyaslayınca. Dock olarak da tip olarak da çok çirkin duruyor cyclone benzer fiyatta her türlü D10 alırdım ben olsam. Günlük kullanıcının yazılımla çok bir işi yok hatta plug&play olması avantaj bile sayılabilir bazı kullanıcı profilleri için. Ama sonuç olarak ikisi de üzmez benzer cihazlar konu sahibine hangisi yakın geliyorsa alabilir.

Yazılımın avantajı kalibrasyon ve deadzone ayarlamada kendini çok belli ediyor. Aynı zamanda rgb ayarlarken ara renkleri de ayarlayabiliyorsunuz. Ben şarj standı olarak cyclone'u daha hoş buluyorum ama renk açısından d10 daha hoş. Triggerların mesafesinin kısa olması da bir dezavantaj bence, özellikle forza, f1, ac gibi oyunlarda zorlaştırıyor oynamayı. Cyclone 2 de plug&play bu arada yazılım sadece ayarlamak yapmak isterseniz işe yarıyor. D10'u genelde yarış oyunları oynamak istemeyen kişiler için öneriyorum elde daha sağlam hissettirdiği için ama dediğiniz gibi tamamen kişiye kalmış. İkisi de çok güzel kollar fiyatında.

Hocam 3800 bandına çıkabilirim hala cyclone mu alınmalı yoksa başka alternatiflere bakılır mı? Mesela EasySMX D10, Machenike G5 Pro V2 aralarından hangisi alınır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…