3000-3500 TL'ye GTX 970 Tabanlı Oyun Sistem Toplama

mlhylmz81

Hectopat
Daha fazla  
Yaza doğru böyle bi sistem toplamayı düşünüyorum. Sizce sistemin eksileri ve artıları nelerdir?(Not:Bütçem 3000 - 3500 TL'dir. Sistem tavsiyelerinizi de bekliyorum. )

Sistemi almadan önce en geç 1 hafta önceden konu açmalısınız ayrıca teknoloji de çok hızlı gelişiyor ve de kur sürekli artıyor.

Bu sistem olabilir artan 500 TL ile birlikte Anakart biraz yükseltilebilir ve SSD eklenebilir.

Dosya Ekleri

• Sistem.png
    40,8 KB · Görüntüleme: 356
Yaza doğru böyle bi sistem toplamayı düşünüyorum. Sizce sistemin eksileri ve artıları nelerdir?(Not:Bütçem 3000 - 3500 TL'dir. Sistem tavsiyelerinizi de bekliyorum. )

Eki Görüntüle 64521
Cihankirik arkadaşın önerisine katılıyorum daha yüksek performans alır ve kasa içi daha düzenli halde uğraşmadan elinde olur. + Su sogutmalı. Şimdi OC edilemiyor ne gerek var diyenler olur. Stok sogutucular sisteme ani yük bindirdiğinde performans kaybı yaşanabiliyor. Phoenix burada performans kaybı yaşanmaması için su sogutucuları kullanmış yani sadece OC için değil sus sogutucuları.

Sistemi ileriye dönük olarak toplamak istiyom oyüzden anakartı biraz yüksek tuttum işlemci falan değişirsem diye ileriye dönük bir sistem için sizin görüşleriniz ve önerileriniz nelerdir?Yardımlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar monitörlerle ilgili pek bir bilgim yok oyüzden size danışmak istedim tavsiye edeceğiniz full hd monitör varmı acaba bütçe 500 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…