3000-3500 TL'ye sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bunların tamamını toplayıp atabilir misiniz ?

Bende zaten Fps oyunları çok oynuyorum, Far cry 4, bf4 en çok oynamak istediğim oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
314 TL daha ekleyebilirsen şunu öneririm gelecekte 2 tane gtx 960 daha eklersin belki.

Şahsen ben 16Gb Ram lazım olmadığını düşünüyorum, sizce?

Kesinlikle lazım değil benim sistemi alabilirsin işlemci ve anakart gelecekte yeni bir ekran kartı taktığında (örnek gtx980) darboğaz yapmazlar ayrıca o.c. yapmayı bilmiyorsan ''k''sız sürümü alabilirsin.

8 gb yeterde artar.

16 gb ram almana gerek yok zaten. Ben sadece tutar düşük geldiği için tutarı yükseltme amacıyla yazdım. Hem Far Cry 4 ü 750 ti açabilirken r9 290 niye açmasın. Swn bu sistemle Far cry 4 oynarsın yüksek ayarlarda.

İşte o dediğin hiç bir fikrim yok toplama pc yi alıpta videolara baka baka yapıcam birleştiricem artık.

314 TL daha ekleyebilirsen şunu öneririm gelecekte 2 tane gtx 960 daha eklersin belki

İki tane gtx 960 alıp sli yapmak bu sisteme sadece israf olur. Gtx 960 verdiği parayı bence hak etmiyor.

AMD Ekran kartları çok yavaş.

o zaman para biriktirip 970 alır ve kesinlikle parasını hak ediyor hem hızıyla hemde güç tassarufuyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…