Merhaba Technopat Ailesi,
Arkadaşlar ben 3D's Max kullanıyorum. Vray Render için Masaüstü sistem mi? Dizüstü sistem mi toplamalıyım? 3000-3500 TL arası bütcem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
O tür programlar için evde çalışıyorsan çok gezen biri değilsen masaüstü iyidir ancak iyi bir dizüstü de iş görür, eğer dizüstü alacaksan alttaki modeli öneririm ancak şu an stokta yok maalesef biraz beklemen gerek.
Önemli değil, vede bu arada tam bir çalışma bilgisayarı istiyorsan bütçene uygun bir tane var öğrencilere 170 tl indirimle geliyor bütçene yakın iyi bir dizüstü olur ve üstteki modelden daha iyi bir iş çıkartır.
Önemli değil, vede bu arada tam bir çalışma bilgisayarı istiyorsan bütçene uygun bir tane var öğrencilere 170 tl indirimle geliyor bütçene yakın iyi bir dizüstü olur ve üstteki modelden daha iyi bir iş çıkartır.
Ana bileşenden kısmayın. SSD'yi iptal edip işlemciyi 4690 veya 4690K yapın. 4690K yapacak olursanız, aynı fiyat kategorisinde Z serisi bir anakart mantıklı olacaktır.
Ana bileşenden kısmayın. SSD'yi iptal edip işlemciyi 4690 veya 4690K yapın. 4690K yapacak olursanız, aynı fiyat kategorisinde Z serisi bir anakart mantıklı olacaktır.