3000-3600 TL Arası Gaming Laptop Önerileri

Sizce Hangisi?

  • HP 15-BC202NT (1DN8EA)

  • Monster Abra A7 v5.4.3


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

serifgokce

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2017
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şahsen Monster® Abra a7 v5.4.3 17.3 ile HP Pavilion 15-BC202NT (1DN08EA) arasında kaldım. Hangisini almalıyım veya bu fiyat aralığında parasının değerini verebilecek daha iyi Gaming laptop önerir misiniz? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda herkez Hp nin BC202NT modelini almaya yelteniyor ancak son derece hatalı bir model. Şöyle ki kağıt üzerinde iyimiş gibi görünsede içini açtığımızda bir süprizle karşılaşıyoruz, o da şu aslında çift soğutmalı olarak satılan bu model aslında tek soğutmalı ve üstüne üstlük normal bir cihazda soğutulması gerekilen işlemci, ortada kabak gibi hiçbir soğutucu kullanılmadan bırakılmış. Ne akla hizmet işlemciyi dışarıda bırakırlar pek bir anlam veremedim. Kullanıcıları işlemci derecesinin yüksek olmasından şikayetçi. ( İçinin fotoğrafını atamadım. Telefondan girdiğim için.) Monster bakabilirsiniz MSI da iyi bir tercih olur.
 
Abra A5 V11.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
  1. Bu bilgisayarı öneririm. Sizin önerdiğiniz bilgisayarlardan daha yeni ve daha iyidir.[/QU
    Abra A5 V11.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
    Bu bilgisayarı öneririm. Sizin önerdiğiniz bilgisayarlardan daha yeni ve daha iyidir.
    Bence yeni olmasıyla bir alakası yok ikisininde işlemcisi 7.nesil zaten oyunlardan fps oranını ekran kartı etkiler.(İşlemci ekran kartı kadar etkilemez.)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı