3000-4000 arası sistem toplama

Bütçe
3000-4000

Atlantis1.

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi Full sistem (klavye mouse monitör İnternet alıcısı vs. dahil) bir hazır sistem önerebilir misiniz veya sistem toplayabilir misiniz? Uzun vade de indirim kovalayabilirim. İkinci el önermeyin lütfen. Eğer butçeni az da olsa aşar derseniz indirim kovalayacağım.

Kısacası PC bütçeye göre değil de bütçe PC ye göre olsun diyorsunuz ama bu biraz beni aşar

GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA
Amd Ryzen 3 1200 3.1 Ghz Am4 8 Mb Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
XFX AMD Radeon RX 570 RS XXX Edition 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-570P4DFD6) - incehesap.com
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Gaming Ram - TLTYD416G3000HC16CDC01 - incehesap.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Samsung Ls22f350fhmxuf 21.5" 5 Ms 60 Hz (analog+hdmı) Full Hd Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool Streak 500W 1x12cm Renkli LED Ön Fan, Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Mid Tower Oyuncu Kasası (AE-STRK-500) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
Toplam 4080 TL yapıyor, indirim kovalayarak (özellikle gaming gecesinde ram-anakart her seferinde oluyor) fiyatı bütçenize çekebilirsiniz. Başka bir alternatif olarak 1 tb hdd yerine 500 gb alıp, daha iyi bir kasa+psu tercih edebilirsiniz. Aerocool iyidir ama daha iyileri var tabi. Bütçenizi arttırabilirseniz işlemciyi 1600 af yükseltmenizi öneririm. 1200 af de idare eder ancak rx570 üstündeki gpu ları besleyemez.
Alternatif-2
İndirimlerde i3 9100f 450 tl civarına düşüyor, yakalarsanız anakartım chipsetini değiştirerek alabilirsiniz. H310 idare eder.

En iyisi bileşenlere karar verip indirip kovalamak sanırım

En iyisi bileşenlere karar verip indirip kovalamak sanırım
Kesinlikle , yaklaşık 1 aydır yavaş yavaş topluyorum. Haftaya herşeyi tamamlıcam gibi... Önümüzdeki günlerde itopya indirim yapıcak, her cuma incehesap'ın indirimleri oluyor. Teknobiyotik, bazı ürünlerde indirim koyuyor. Hergün göz gezdirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…