3-4K bütçem var. Modüler olmasını istiyorum bıktım kablo karmaşasından.
5700X işlemci ve 7800XT ekran kartı için kullanılacak. PCi5 destekli olması iyi olur ileride NVIDIA bir karta geçecek olursam lazım olur. @Oreki
Kafamda MSI A750 GL var. 7 sene garantisi olması büyük artı.
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG A750GL Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A750GL Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam rajintek ilk defa duyuyorum. Nasıl markadır acaba? Merdiven altı Çin markası ismi gibi duruyor Öyle olsa önermezsin biliyorum ama yine de iyi midir bir de Türkiye garantisi ne durumda acaba?
Hocam rajintek ilk defa duyuyorum. Nasıl markadır acaba? Merdiven altı Çin markası ismi gibi duruyor Öyle olsa önermezsin biliyorum ama yine de iyi midir bir de Türkiye garantisi ne durumda acaba?