B beratfiliz341 Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #21 nuhsaydam dedi: bütçe kısıtlı olunca elden birşey gelmiyor, bekliycez o zaman indirimleri napalım Genişletmek için tıkla... hocam yeğeniniz kullanabilirse kasa almanızı tercih ederim
nuhsaydam dedi: bütçe kısıtlı olunca elden birşey gelmiyor, bekliycez o zaman indirimleri napalım Genişletmek için tıkla... hocam yeğeniniz kullanabilirse kasa almanızı tercih ederim
nuhsaydam Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 6 Nisan 2021 #22 beratfiliz341 dedi: hocam yeğeniniz kullanabilirse kasa almanızı tercih ederim Genişletmek için tıkla... yok hocam bende çok söyledim ama laptop istiyorlar yapıcak birşey yok ya bu laptoplara razı olacaklar yada indirimi bekliyecekler
beratfiliz341 dedi: hocam yeğeniniz kullanabilirse kasa almanızı tercih ederim Genişletmek için tıkla... yok hocam bende çok söyledim ama laptop istiyorlar yapıcak birşey yok ya bu laptoplara razı olacaklar yada indirimi bekliyecekler
B beratfiliz341 Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #23 nuhsaydam dedi: yok hocam bende çok söyledim ama laptop istiyorlar yapıcak birşey yok ya bu laptoplara razı olacaklar yada indirimi bekliyecekler Genişletmek için tıkla... peki nedeni neymiş laptop istemelerinin ?
nuhsaydam dedi: yok hocam bende çok söyledim ama laptop istiyorlar yapıcak birşey yok ya bu laptoplara razı olacaklar yada indirimi bekliyecekler Genişletmek için tıkla... peki nedeni neymiş laptop istemelerinin ?
nuhsaydam Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 6 Nisan 2021 #24 beratfiliz341 dedi: peki nedeni neymiş laptop istemelerinin ? Genişletmek için tıkla... başka yere giderken yanında götürcekleri için herhalde
beratfiliz341 dedi: peki nedeni neymiş laptop istemelerinin ? Genişletmek için tıkla... başka yere giderken yanında götürcekleri için herhalde
7 78501 Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 2.126 Makaleler 5 Çözümler 3 6 Nisan 2021 #25 night x rain dedi: Aynen hocam bir teknisyenden dolayı koskoca firmanın servisine çamur atın. Kime sorarsanız sorun Türkiye'deki en iyi laptop servisi HPdir. Genişletmek için tıkla... HP Teknik Servis Deneyimim Sizi konuma beklerim. İkinci kez göndermek zorunda kaldım ve bu esnada da cihazım UPS kargoda kırıldı. 1531 TL'lik bir zararım söz konusu. Cihaz tamir edildikten sonra bakalım başka ne sorunlar bekliyor olacak.
night x rain dedi: Aynen hocam bir teknisyenden dolayı koskoca firmanın servisine çamur atın. Kime sorarsanız sorun Türkiye'deki en iyi laptop servisi HPdir. Genişletmek için tıkla... HP Teknik Servis Deneyimim Sizi konuma beklerim. İkinci kez göndermek zorunda kaldım ve bu esnada da cihazım UPS kargoda kırıldı. 1531 TL'lik bir zararım söz konusu. Cihaz tamir edildikten sonra bakalım başka ne sorunlar bekliyor olacak.