3000- 4000 TL Arası Notebook

Alienware ve msi neden olmasın hiç anlamadım. Eğer msi olmasın diyorsan kusura bakma bilgisayardan anlamıyorsun demektir. Yada birileri seni bayağı yalnış yönlendirmiş. Msi dünyadaki çoğu markaya anakart, ekran kartı üreten marka. Birde asus ve msi birbirlerine yakın markalar farkları pek yok ikiside tayvan menşeili.
Sana tavsiyem yine ön yargılı olurmusun bilmem ama msi gs60 2pl.
Almak istediğin bilgisayarda ssd olmaması büyük eksiklik. Boş yer var mıdır, bilmem ama?
Ssd takmalısın bilgisayara sana 200-250 liralık masraf çıkarır.
Mause, mini kılıf ve kaliteli taşıma çantası yoktur herhalde içinde, bunları alacaksın. 30 liralık hediye çantayla olmaz.
Bu bilgisayarı alıp kaliteli mause almamak olmaz.
100 tl mause 100 tl taşıma çantası 50 tl kılıf 250 tl ssd oldu sana bilgisayar +500tl.
Sen en iyisi msi al hepsi içinde var zaten.

Monster Tulpar V2.6.1 kullanıyorum. Alalı 2 hafta oldu. Çok memnunum. Sessiz ve gayet soğuk. Tavsiye ederim.

@TalhaMSI Öncellikle cevabın için teşekkür ederim.Eğer bilgisayar toplasaydım zaten anakartım belliydi msi alacaktım, fakat konu laptop olunca kararsız kaldım çevremde hiç msi laptop kullanan arkadaşım olmadığı için biraz önyargılı yaklaştım sanırım.
Ekipman kısmına gelecek olursak:
Mouse: Logitech g302
Kulaklık: Logitech g230
Evet ssd olmaması büyük eksiklik ama harddiskin dakikada devir sayısı 7200 rpm yani pek sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum eğer ileride sorun yaşarsam ssd yi alırım diye düşünüyorum.

@Etheror Monster olarak ilk başta şunu düşünmüştüm :
MONSTER® ABRA A5 V5.1.3 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Son düzenleme:
Benim sana önerdiğim msi gs60 2pl şu an kullandığım pc sadece ekran kartı gtx850m 128gb ssd idare eder. örnek vermek gerekirse gta 5 i high ayarlarda gayet güzel oynatıyor filtre X16 da.+ 1 tb 7200 rpm hdd var ben harddiski bile 240 gb ssd ile değiştirmeyi düşünüyorum. ssd çok fark ediyor. Baktığın asus da güzel bilgisayar ama soğutması nasıl iyi araştırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…