sawitcher7
Decapat
Daha fazla
Şu an aktif olarak fevell Z1 kullanıyorum, değiştirmeyi düşünüyorum. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz? Aklımda ilk olarak Wraith ATK blazing sky F1 Extreme var. Bu fiyatlarda daha iyisi var mı? Ne önerirsiniz?
Şu an aktif olarak fevell Z1 kullanıyorum, değiştirmeyi düşünüyorum. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz? Aklımda ilk olarak Wraith ATK blazing sky F1 Extreme var. Bu fiyatlarda daha iyisi var mı? Ne önerirsiniz?
ATK'nın Qc'si berbat ve malzeme kalitesi fiyatina gore yerlerde. Tutus bicimine gore attiklarimdan birisini al gec.
Palm tutuyorsan:
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Claw tutuyorsan:
WAIZOWL OGM Cloud XS Typo Gaming Mouse
Ergonomik simetrik tasarımı ve düz arka tasarımı, avuç içi için geniş destek sağlayarak uzun süreli kullanım için daha rahat hale getirir.www.gaming.gen.tr
RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ATK hakkında hiç kötü yorum şikayet vs görmedim çok öneriliyor ve övüyor herkes şu an aklımda o var bu modellerin hangi özellikleri daha iyi.
ATK'nın Qc'si berbat ve malzeme kalitesi fiyatina gore yerlerde. Tutus bicimine gore attiklarimdan birisini al gec.
Palm tutuyorsan:
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Claw tutuyorsan:
WAIZOWL OGM Cloud XS Typo Gaming Mouse
Ergonomik simetrik tasarımı ve düz arka tasarımı, avuç içi için geniş destek sağlayarak uzun süreli kullanım için daha rahat hale getirir.www.gaming.gen.tr
Bu forumda ATK öneren ve öneren bulmak imkansız gibi bir şey. En büyük fark malzeme ve kaplama kalitesi. Leviathan daha iyi mcu kullanıyor.
Palm grip tutuyorum ama bu model de az alınmış bilemedim.
Bu bütçede Attack Shark veya farklı bir marka var mı alabileceğim?
Ben kullanıyorum. İncelemesini de yazdım, bütçenin en iyilerinden biri.
Rawm markasına az alınmış bilemedim deyip Attack Shark istemek inanılmaz garip geliyor bana.