Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Eğer ki ATK'nin 3000-4000 fiyat bandında bir mouse alacakcaksanız beyaz almanızı önermem eliniz terlediğinde mousun üstünde biraz leke kalıyor.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
@ca9an nın dediği gibi bu mouse bence alınabilir yorumları da Hz de gayet iyi.
wraithesports.com
@ca9annın dediği gibi bu mouse bence alınabilir yorumları da Hz de gayet iyi.
X1 kullandim, malzeme kalitesi konusunda berbat bir mouse. Ayrica RAWM ile ayni sensoru kullaniyorlar. Malzeme kalitesinde RAWM acik ara en iyisi bu butcede. Leviathan V4 al geç.
X1 kullandim, malzeme kalitesi konusunda berbat bir mouse. Ayrica rawm ile ayni sensoru kullaniyorlar. Malzeme kalitesinde rawm acik ara en iyisi bu butcede. Leviathan V4 al geç.
Tarafsiz inceleme bulmak imkansıza yakın, RAWM'i bende aldım. Diger evime siparis verdigim icin henuz kullanamadim, diger modellerini denedim ancak ve bir sorunlari yok. Tas gibi mouselar. Ozellikle yapi kalitesi ATK'dan cok daha iyi. Kalite kontrol olarakta berbat bir marka ATK. MCU olarakta Nordic'in en son cikan 54L15 MCU'sunu kullaniyor RAWM, mukemmel bir MCU. ATK kullanmis ve kırmış birisi olarak önermiyorum.
Tarafsiz inceleme bulmak imkansıza yakın, Rawm'i bende aldım. Diger evime sipariş verdigim icin henuz kullanamadim, diger modellerini denedim ancak ve bir sorunlari yok. Tas gibi fareler. Ozellikle yapi kalitesi ATK'den cok daha iyi. Kalite kontrol olarak da berbat bir marka ATK. Mcu olarak da Nordic'in en son cikan 54L15 mcu'sunu kullaniyor rawm, mukemmel bir mcu. ATK kullanmis ve kırmış birisi olarak önermiyorum.