Razer, bütçe gereksiz yükselmedikçe iş beceremiyor, razer alan her arkadaşım, kimisi 800 tl bütçede kimisi arkadaşın ki gibi 3-4 k bütçede, razer aldığından memnun değil, özellikle scrollu fazla sorun çıkarıyor.Bence başka bir ürüne bakmanıza gerek yok. Hem tutuş şeklinize uygun, hem de yabancılık çekmezsiniz.
Herkesin iyi bir tecrübe yaşamasını beklemiyorum tabii ki, özellikle Razer gibi popüler marka için. Ama hem kendim yıllardır Razer ürünleri kullanıyorum, hem de forumda bulunduğum 4 yılda sayısız insana Razer ürünü önerdim ve neredeyse hiçbir kötü yorum almadım. Önerdiğim mouse esporcuların da aktif kullandığı, kendini kanıtlamış bir mouse. Sorun çıkarmayacağını kesin olarak söyleyemem tabii ki ama çok düşük bir ihtimal olduğunu garanti edebilirim.Razer, bütçe gereksiz yükselmedikçe iş beceremiyor, razer alan her arkadaşım, kimisi 800 tl bütçede kimisi arkadaşın ki gibi 3-4 k bütçede, razer aldığından memnun değil, özellikle scrollu fazla sorun çıkarıyor.
Scroll wheel problemi var.Bence başka bir ürüne bakmanıza gerek yok. Hem tutuş şeklinize uygun, hem de yabancılık çekmezsiniz.
Ben daha önce denk gelmedim. Kronik bir sorun değildir diye tahmin ediyorum.Scroll wheel problemi var.
Sence shape olarak DeathAdder ile uzaktan yakından alakası var mı?VXE R1 PRO MAX alıp geçebilirsiniz.
Niye illa shape olarak aynı olsun ki?Sence shape olarak DeathAdder ile uzaktan yakından alakası var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.