3000-4000 TL civarı mouse önerisi

Troxia

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 3000-4000 arası birazcık artabilir, şu anki farem Razer DeathAdder V2 sensörü ve tekerleğinde sıkıntı çıktığı için değiştiriyorum. Palm grip şeklinde tutuyorum.

Bence başka bir ürüne bakmanıza gerek yok. Hem tutuş şeklinize uygun, hem de yabancılık çekmezsiniz.
Razer, bütçe gereksiz yükselmedikçe iş beceremiyor, razer alan her arkadaşım, kimisi 800 tl bütçede kimisi arkadaşın ki gibi 3-4 k bütçede, razer aldığından memnun değil, özellikle scrollu fazla sorun çıkarıyor.

Razer, bütçe gereksiz yükselmedikçe iş beceremiyor, razer alan her arkadaşım, kimisi 800 tl bütçede kimisi arkadaşın ki gibi 3-4 k bütçede, razer aldığından memnun değil, özellikle scrollu fazla sorun çıkarıyor.
Herkesin iyi bir tecrübe yaşamasını beklemiyorum tabii ki, özellikle Razer gibi popüler marka için. Ama hem kendim yıllardır Razer ürünleri kullanıyorum, hem de forumda bulunduğum 4 yılda sayısız insana Razer ürünü önerdim ve neredeyse hiçbir kötü yorum almadım. Önerdiğim mouse esporcuların da aktif kullandığı, kendini kanıtlamış bir mouse. Sorun çıkarmayacağını kesin olarak söyleyemem tabii ki ama çok düşük bir ihtimal olduğunu garanti edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı