3000-4000TL monitör önerisi

The IVirtuos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bundan önce 4-5 sene önce MSI 1660 Armor ekran kartlı bir PC topladım ve yanında monitörümü o an parasız olduğum için Samsung 60 Hz bir monitör seçtim. Şimdi arkadaşlarımla Valorant oynamaya başladık lakin kim 60 Hz monitörü duysa oynanmaz onunla diyor. Bende yeni bir monitör düşünüyorum. Bilgisayarım Valorant'ta 150/170 FPS alıyor bunun için 144 Hz monitör yeterli olur mu ve 3000/4000 TL'ye kadar monitör düşünüyorum ne almalıyım acaba?

Bu monitör hakkında pek fikrim yok.

Bu modeli en popüler asus monitör galiba.

Samsung üzmez.

İtopya indirimleri vardı doğru oradan da bakabilirsiniz.

Bu monitör hakkında pek fikrim yok.

Bu modeli en popüler ASUS monitör galiba.

Samsung üzmez.

İtopya indirimleri vardı doğru oradan da bakabilirsiniz.

Samsung alınmaz ghosting sorunlu.

3000-4000 tl :D

Merhaba arkadaşlar. Ben bundan önce 4-5 sene önce MSI 1660 Armor ekran kartlı bir PC topladım ve yanında monitörümü o an parasız olduğum için Samsung 60 Hz bir monitör seçtim. Şimdi arkadaşlarımla Valorant oynamaya başladık lakin kim 60 Hz monitörü duysa oynanmaz onunla diyor. Bende yeni bir monitör düşünüyorum. Bilgisayarım Valorant'ta 150/170 FPS alıyor bunun için 144 Hz monitör yeterli olur mu ve 3000/4000 TL'ye kadar monitör düşünüyorum ne almalıyım acaba?
Kesinlikle arkadaşın attığı MSI öneririm. Ama Samsung'daki ghosting çok olduğu için alınmaz.

1730640791627.png
1730640798791.png

"Sepette"

Kanka şu ikisi arasında kaldım. MSI gibi düşünüyorum ama ViewSonic'te de 0.5 ms tepki süresi diyor. Sanırım MSI alacağım ama gözümden kaçan bir şey var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı