3000-4500 TL Intel ve NVIDIA sistem toplama

Merhaba. Sadece PUBG, CS:GO, tarzı FPS oyunları ve internette takılmak için Intel ve NVIDIA olacak şekilde belirttiğim bütçede sistem toplamak istiyorum. Lütfen hazır sistemler, AMD işlemci ve kart önermeyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sadece PUBG, CS:GO, tarzı FPS oyunları ve internette takılmak için Intel ve NVIDIA olacak şekilde belirttiğim bütçede sistem toplamak istiyorum. Lütfen hazır sistemler, AMD işlemci ve kart önermeyiniz.
Aga merakımdan soruyorum AMD ekran kartı almamakta haklısın driver sorunları falan sıkıyor fakat neden AMD işlemci tercih etmiyorsunuz? Sadece merakımdan soruyorum intel alıcaksanız 10. nesili beklemenizi öneririm ekran kartı olarak gtx 1650s veya gtx 1660s alınabilir.

Ryzen 1600 ya da 2600 işini görür. GTX 1650-1660 hangisi bütçen yeterse artık ama ileriyi düşünürsen 1660. Super olacak bunlar tabii.

Amd ekran kartları driver sorunlarını bırak çok daha fazla sorunları var ekran kartı tarafında hala nvidia'ya yetişemedi. rx570 dışında diğer ekran kartları rakip olarak çıkartılan kartların gerisinde kalıyor. İşlemci bencede Ryzen çok daha iyi ama intel tercihinin sebebi sadece istek veya önyargı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…