3000-4500 TL'ye Oyun Sistemi Toplama

FireBaseST

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi bir oyun bilgisayarı toplatacağım.
Fakat bir kaç hususda yardıma ihtiyacım var......
Öncelikle alacağım bilgisayarı 2 mönitör olarak kullanacağım 3 de olabilir ve bazı oyunların video kaydını alacağım. Bunun için NVIDIA GXT980 ekran kartını önerdiler fakat şimdi size sıralayacağım sistemi hangi anakart uyar ?

İlemci: Intel Core i7 4790K 4 GHz 8 MB
Ram: 16 GB DDR3
Ekran Kart: NVIDIA GXT980

Bu sistemin parçalarının hangi marka olacak emin değilim sadece RAM için konuşuyorum.
Bu sistemi taşıyabilecek bir anakart var mı?. Birde iyi bir 2 TB HDD ve kasa önerebilir misiniz ? Açıkçası çok yardıma ihtiyacım var. Ama eğer yukarıdaki sistemden daha iyi bir sistem biliyorsanız aşağıya yazabilirsiniz .

Yardım ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3000-4500 Arası bütçeyi aşmayacak hatta aşağısında olabilir.

3 ekran kaliteli istiyor iseniz zaten 1 milyar eder en azından. Yazdığınız sistem bütçenize anca yetiyor. Hayali sistem olduğunu düşünüyorum.

GTX 970 işinizi görür diye düşünüyorum ama illa 980 istiyorsanız değiştirin. Özür dilerim monitörde dahil miydi ?

Hayır mönitör dahil değil yardımınız için teşekkür ederim

Sırf oyun için alıyorsanız K ibareli işlemci almanız gereksiz olur diye düşünüyorum. Şöyle bir sistem işinizi görür, artan para ile oyun ekipmanlarınızı alabilirsiniz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…