Hocam evet fps oyunlari ve rekabetci pubg mobile gibi oyunlar oynuyorum. Sistem ryzen 5 5600g 2x8 ram asus tuf b550m-e wifi anakart. Hocam 27 inc curved monitor almak istiyorum ama bilmiyorum 27 fazla gelirmi?Rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz
Sisteminiz nedir?
Ram 3600mhz bu aradaRekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz
Sisteminiz nedir?
Sisteminizde 1080p oynarsınız o yüzden 1080p için 27inc almayın derim pikselleşme oluyor.Hocam evet fps oyunlari ve rekabetci pubg mobile gibi oyunlar oynuyorum. Sistem ryzen 5 5600g 2x8 ram asus tuf b550m-e wifi anakart. Hocam 27 inc curved monitor almak istiyorum ama bilmiyorum 27 fazla gelirmi?
Ram 3600mhz bu arada
Hocam ghosting falan olurmu bu monitorde? Bunlar 24 inc hemde curved 24 kotu olmuyormu? Kontrast oranlari falan nasil yeterlimi acaba?Sisteminizde 1080p oynarsınız o yüzden 1080p için 27inc almayın derim pikselleşme oluyor.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sadece rekabetçi oynuyorum diyorsanız o tür oyunlarda genelde profesyonel oyuncular TN panel tercih ediyor. Öyle birşey isterseniz
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam ghosting aşırı olmadığı sürece bir problem oluşturmaz, VA panellerin çoğunda az da olsa Ghosting vardır zaten bunu büyük bir sıkıntı olarak görmeyin. 24 inc curved ile kötü oluyor diye birşey yok, pek bir şey farketmiyor diye yorumlar görmüştüm sadece. En canlı renk veren monitörler IPS olanlardır fakat daha çok hikayeli oyunlar için tercih edilir çünkü IPS panellerde ghosting oranı daha fazladır. Siz rekabetçi fps oyunları oynadığınızı belirtmişsiniz eğer oyun olarak önceliğiniz bu ise TN panellere yönelebilirsiniz. VA Paneller ikisinin ortası konumunda kalıyor.Hocam ghosting falan olurmu bu monitorde? Bunlar 24 inc hemde curved 24 kotu olmuyormu? Kontrast oranlari falan nasil yeterlimi acaba?
Hocam pek almak istemiyorum acikcasi TN panel. Hocam IPS panel isterdim acikcasi oda ghosting en fazla olanidir diyorsunuz. Ozaman VA Panel almam gerekli herhaldeHocam ghosting aşırı olmadığı sürece bir problem oluşturmaz, VA panellerin çoğunda az da olsa Ghosting vardır zaten bunu büyük bir sıkıntı olarak görmeyin. 24 inc curved ile kötü oluyor diye birşey yok, pek bir şey farketmiyor diye yorumlar görmüştüm sadece. En canlı renk veren monitörler IPS olanlardır fakat daha çok hikayeli oyunlar için tercih edilir çünkü IPS panellerde ghosting oranı daha fazladır. Siz rekabetçi fps oyunları oynadığınızı belirtmişsiniz eğer oyun olarak önceliğiniz bu ise TN panellere yönelebilirsiniz. VA Paneller ikisinin ortası konumunda kalıyor.
IPS genelde daha çok hikayeli oyunlar için tercih ediliyor hocam. Evet VA sizin için en mantıklı seçenek olur.Hocam pek almak istemiyorum acikcasi TN panel. Hocam IPS panel isterdim acikcasi oda ghosting en fazla olanidir diyorsunuz. Ozaman VA Panel almam gerekli herhalde
Yinede hem 27 inc hem Curved isterseniz şuna bakın hocam https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-qhd-curved-oyuncu-u-fiyati,1124931480.htmlHocam pek almak istemiyorum acikcasi TN panel. Hocam IPS panel isterdim acikcasi oda ghosting en fazla olanidir diyorsunuz. Ozaman VA Panel almam gerekli herhalde
Hocam bunu bende gormustum ama emin olamadim ozellikleri falan iyimi acaba? Goz koruma teknolojileri olmasini istiyorum . Bunda varmidir?IPS genelde daha çok hikayeli oyunlar için tercih ediliyor hocam. Evet VA sizin için en mantıklı seçenek olur.
Yinede hem 27 inc hem Curved isterseniz şuna bakın hocam ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
View sonic iyi bi markami ? Ne dersiniz?IPS genelde daha çok hikayeli oyunlar için tercih ediliyor hocam. Evet VA sizin için en mantıklı seçenek olur.
Yinede hem 27 inc hem Curved isterseniz şuna bakın hocam ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Flicker-Free teknolojisi ve Blue Light Filter mevcut uzun süre kullanımlarda göz yorulmasını engellemek için. Genel bakıldığı zaman özellikleri iyi.Hocam bunu bende gormustum ama emin olamadim ozellikleri falan iyimi acaba? Goz koruma teknolojileri olmasini istiyorum . Bunda varmidir?
View sonic iyi bi markami ? Ne dersiniz?
Tabiki iyidir hocam. Amerikan markasıdır.Hocam bunu bende gormustum ama emin olamadim ozellikleri falan iyimi acaba? Goz koruma teknolojileri olmasini istiyorum . Bunda varmidir?
View sonic iyi bi markami ? Ne dersiniz?