Elimde Scyrox V6 vardı kırıldığı için yeni bir mouse arıyorum, hala bu segmentte önerilen bir mouse ama tekrar aynı fareyi almak istemiyorum fiyatı bir tık yükseltip daha iyisi varsa palm grip. Ağırlıklı olarak CS2 oynanacak.
Bunu öneririm 4k bandında.![]()
Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İkisi arasında sizce 5K vermeye değer mi?Teevolution Terra Pro Wireless Mouse buna da bakabilirsin.
İkisi arasında sizce 5K vermeye değer mi?
V6 ergo sayılmaz o yüzden bence sizin durumunuzda OGM önde.Bunu öneririm 4k bandında.![]()
Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Gaming gen tr den alsam bi farkı yoktur değil mi wraith den almamın bi avantajı olur mu kampanya vs var mı?V6 ergo sayılmaz o yüzden bence sizin durumunuzda OGM önde.
Kampanya yok diye biliyorum gaming gen den alabilirsiniz.Gaming gen tr den alsam bi farkı yoktur değil mi wraith den almamın bi avantajı olur mu kampanya vs var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.