3000-5000 TL Laptop Önerisi

1593970160205.png

Alabilirsin.

Laptop isteyen başlık sahibine, belki bilmiyordur diye kasa tavsiye etmekte bir sorun yok. Başlık sahibi durum değerlendirmesini yapar, hala laptop düşünüyorsa belirtir bu kadar basit. Aksi durumda belki farkında olmadan laptop almak zorunda kalınabilir bunun telafisi olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop isteyen başlık sahibine, belki bilmiyordur diye kasa tavsiye etmek de bir sorun yok. Başlık sahibi durum değerlendirmesini yapar, hala laptop düşünüyorsa belirtir bu kadar basit. Aksi durumda belki farkında olmadan laptop almak zorunda kalınabilir bunun telafisi olmaz.
Evet ben daha bu siteye üye bile olmadan oyun için laptop aldım ama onu satıp üstüne biraz para koyup RTX 2060 ve 3300X olan PC alacağım. Yalnız konu sahibi oyun için kesinlikle kullanılmayacak diyor‚ oyun için dese ya da gaming laptop dese neyse.

Fark etmez, ben bu forumda belki insanların gözden kaçırabilecekleri detayları hatırlatabilmek için bulunuyorum, hepimizin de olduğu gibi. Ben hatırlatmamı yaparım bu bilgiyi kullanmak yada görmezden gelmek başlık sahibinin tercihi. Fakat yapılan yoruma kinaye ile sizler yorum yaparsanız, işte o zaman başlık karışık bir hale gelir, konu dağılır.

Oyun kesinlikle oynanmayacak, sadece genel programlar vb. işler için kullanılacak. Word, Excel, YouTube ders videoları için. SSD olma şansı olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

En iyisi bu 16 GB RAM, 256 SSD ve MX330 ekran kartı. Almak için:

.

Laptop isteyen başlık sahibine, belki bilmiyordur diye kasa tavsiye etmekte bir sorun yok. Başlık sahibi durum değerlendirmesini yapar, hala laptop düşünüyorsa belirtir bu kadar basit. Aksi durumda belki farkında olmadan laptop almak zorunda kalınabilir bunun telafisi olmaz.
Hele şükür aynı dilden konuştuğum birisi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı