3000-5000 TL tablet önerisi

Makaleler
1
Merhabalar. Ben bir tablet bakıyorum da bütçem 3500-4000 TL arası. EBA-Zoom girebilmeli. Aynı zamanda resim çiziyorum bunun için de ideal olmalı. Arada YouTube ve internette geziyorum. Bunlar haricinde Microsoft Office yazılımlarını da çalıştırırsa çok güzel olur. Bir de bu tablet bana bir 3 yıl dayanırsa tadından yenmez. Bu özellikleri sağlayan ve bütçeye uygun bir tabet önerir misiniz? Bütçe en fazla 5000 TL olur ancak olmazsa çok hoş olur.

Saydığınız şeyler için biçilmiş kaftan olan iPad'i öneriyorum.

İyi bir bütçeye sahipsiniz, bu yüzden 128 GB sürümüyle beraber 1. nesil Apple Pencil almanızı önerebilirim eğer çizimle de uğraşıyorsanız.

Siz tam olarak iPad istiyorum yazmışsınız :D buyrun 3 yıl sizi rahat götürür Office kullanılabilir ve çizim yönünde Apple pencil alarak güzel işler yapmanız mümkün.
Ha eğer iOS sevmiyorum derseniz şu anda bu üründe baya kaliteli ve güzel kampanya var kılıf + Huawei m-pencil 1 TL.

Siz tam olarak iPad istiyorum yazmışsınız :D buyrun 3 yıl sizi rahat götürür Office kullanılabilir ve çizim yönünde Apple pencil alarak güzel işler yapmanız mümkün.
Ha eğer iOS sevmiyorum derseniz şu anda bu üründe baya kaliteli ve güzel kampanya var kılıf + Huawei m-pencil 1 TL.
Hocam Huawei MatePad işletim sistemi google hizmetlerini çalıştırmıyor sanırsam. Yani google play'den program indiremiyorum. Doğru mudur? Açıkçası gayet güzel duruyor Huawei MatePad.
Saydığınız şeyler için biçilmiş kaftan olan iPad'i öneriyorum.

İyi bir bütçeye sahipsiniz, bu yüzden 128 GB sürümüyle beraber 1. nesil Apple Pencil almanızı önerebilirim eğer çizimle de uğraşıyorsanız.
Apple İPad güzel duruyor. Şu an değerlendiriyorum.

Hocam Huawei MatePad işletim sistemi google hizmetlerini çalıştırmıyor sanırsam. Yani google play'den program indiremiyorum. Doğru mudur? Açıkçası gayet güzel duruyor Huawei MatePad.

Apple İPad güzel duruyor. Şu an değerlendiriyorum.
Maalesef Huawei'lerde google hizmetleri doğrudan bulunmuyor. Açık kaynaklardan kuranlar var ama ne kadar güvenilir bilemem.

Maalesef Huawei'lerde google hizmetleri doğrudan bulunmuyor. Açık kaynaklardan kuranlar var ama ne kadar güvenilir bilemem.
Açıkçası bu biraz üzdü. Düşüneceğim yine de fiyat olarak Huawei önde ancak program olarak Apple ileride. Biraz zorlanacağım anlaşılan seçerken. Ekran kalitesi olarak sizce İPad mi yoksa MatePad mi? Bir de şu üçünün: İPad, İPad Air, MatePad ekranını kıyaslar mısınız?

Son olarak İPad, İPad Air, MatePad arasında işlemci gücü olarak bir sıralama yapacak olsak sıralama nasıl olurdu?

İPad mi yoksa MatePad mi? Bir de şu üçünün: İPad, İPad Air, MatePad ekranını kıyaslar mısınız?

Son olarak İPad, İPad Air, MatePad arasında işlemci gücü olarak bir sıralama yapacak olsak sıralama nasıl olurdu?

iPad 8................... 500 nit retina display IPS ekran 264 ppi
iPad Air.................500 nit liquid retina IPS IPS ekran 264 ppi
Matepad Pro.......540 nit IPS ekran 280 ppi

Matepad Pro ile İPad Air 4 hemen hemen denk ekrana sahip. iPad 8 iki tablete göre eski teknoloji.

İşlemci gücü olarak A12 ile Kirin 990 hemen hemen birbirine denk işlemciler. Sentetik testlerde 3D Mark'ta Kirin 990, Geekbench'te burun farkıyla A12 önde görünüyor. A13 ile Kirin 990 arasındaki sonuçlar da benzer.

Bu arada Matepad Pro Android 11 güncellemesi alacak. Ancak sonrası bilinmiyor. Zira Huawei, Matepad Pro'lara aynı zamanda Harmony OS desteği de verecek. Harmony Os desteği verdiği cihaza ayrıca Android için yeni sürüm güncellemesi verir mi? Şüpheli!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı