3000$ Amazon'dan Sistem Toplama

hakan34

Hectopat
Daha fazla  
Bu topladigim sistem nasil olmus?

Sistem Toplama 2.png

Sistem Toplama 3.png

Sistem Toplama.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı parçalarda daha pahalıya geliyor. Mesela kasa. Mesela monitör. %20 gümrük vergisi var, gümrük işlem ücreti var. Kargo bedeli var. Türkiye distribütör garantisi yok. Aldığın parçalardan birinde sorun çıktığında ''amazondan sistem toplayan kafana şiir yazdırtma'' gibi bir getirisi var.

Herkes amazondan toplarsa ülkemizde bu işi yapan insanlar nereden ekmek yiyecek ? Tekin Acara hükümete baskı yaptığı için kızıyordum, bir gecede yasa çıkarttılar, ebay'dan parfüm bile alamaz olduk. Ama genel anlamda en azından para dışarıya kaçmıyor, nerelere geldik bak. Amazondan pc toplanmaz, aşırı zenginsindir orası ayrı, zevk meselesi. Ama toplanmaz yani.

Bazı parçalarda daha pahalıya geliyor. Mesela kasa. Mesela monitör. %20 gümrük vergisi var, gümrük işlem ücreti var. Kargo bedeli var. Türkiye distribütör garantisi yok. Aldığın parçalardan birinde sorun çıktığında ''amazondan sistem toplayan kafana şiir yazdırtma'' gibi bir getirisi var.

Herkes amazondan toplarsa ülkemizde bu işi yapan insanlar nereden ekmek yiyecek ? Tekin Acara hükümete baskı yaptığı için kızıyordum, bir gecede yasa çıkarttılar, ebay'dan parfüm bile alamaz olduk. Ama genel anlamda en azından para dışarıya kaçmıyor, nerelere geldik bak. Amazondan pc toplanmaz, aşırı zenginsindir orası ayrı, zevk meselesi. Ama toplanmaz yani.

konuyu hortlatmış oldum fakat merak ettiğim şey 520 tl'lik corsair air 540 kasa amazondan 339 tl'ye türkiyeye geliyormuş gibi görünüyor.

Amazon.com: Corsair Carbide Series Air 540 High Airflow ATX Cube Case CC-9011030-WW - Black: Electronics

ekstra masraf çıkartırlarmı? benim bildiğim amazon son fiyatta tüm vergileri üzerine ekleyip söylüyo.

tamam hata bende ödemeye geçince 660tl çıkardı özür dilerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı