3000₺ APU sistem toplama tavsiyesi

Talha Bakann

Kilopat

Öncelikle merhaba. Bütçem kısıtlı olduğu için böyle bir sistem topladım. Seneye ekran kartı ve işlemci alacağım için böyle bir tercih yaptım.

Kasa çok içime sinmedi, 3000 TL aşmayacak şekilde kasa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sistem güzel, bütçe artırılır ise 3400 G de düşünülebilir

Pc Toplama Sihirbazı
300 lira daha verebilirseniz gözle görülür performans farkı elde edersiniz eğer ayrı ayrı toplayabiliyorsanız bu sistemin benzerini 3000 liraya toplarsınız.
Rx570 ' in güç tüketimi 150W, 1200 af 65W güç çekiyor. 400W , sistem yüke bindiğinde yetmeyebilir.
Benim önerdiğim sistem daha geleceğe yönelik, b450 anakartlı bir sistem alınmalı...

RX570'in güç tüketimi 150W, 1200 AF 65W güç çekiyor. 400W, sistem yüke bindiğinde yetmeyebilir.
Benim önerdiğim sistem daha geleceğe yönelik, B450 anakartlı bir sistem alınmalı...

Bunu göz önünde bulundurarak kaliteli önerdim dandik bir 400W olsa yetmezdi fakat önerdiğim PSU 12V kanalından 360W güç veriyor korumaları da gayet kaliteli. Sizin önerdiğiniz sistem kötü değil ama XFX RX 570 ekran kartı ve hava akışı sıfıra yakın bir kasa kullanmışsınız bunları beğenmedim. Kasanın içindeki güç kaynağı da çok kaliteli sayılmaz Aerocool VX serisinden.

Bütçenizi 79 TL aşan bir sistem topladım. Montaj hizmetini ben sizin için ekledim. Eğer montajı kendim yaparım diyorsanız montaj hizmetini çıkarabilirsiniz. Bence çok daha iyi oldu ;
Ayrıca 650W bir PSU koydum sisteme. Güncellemeye gayet açık bir sistem oldu.

B450 alınması gerektiğine katılıyorum fakat bütçe yetersiz diye A320 koymak durumunda kaldım ayrı ayrı toplanırsa daha ucuza geleceğinden B450 konabilir.

Haklısınız, kasalarla ilgili pek bir bilgim yok. Çok fazla seçenek ve alternatif var. Tamamen marka odaklı bir tercih yaptım. Ancak ilerde anakart yenilemek yerine kasanın yan panelini söküp ısınma sorununu öyle çözmeyi tercih ederim. Kapalı kasadan daha az ısınma, uzay kurulumdan daha güvenli bir tercih oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…