3000₺ Bilgisayar Önerisi

RuevianX

Megapat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Arkadaşlar yeni memur oldum ve bu ayın 15’inde ilk maaşımı alacağım ve ilk işim bi’ bilgisayar toplamak olacak. Çok anlamıyorum donanımdan vb. Sizden ricam bana 3000₺’yi aşmayacak şekilde her şeyiyle birlikte bir masaüstü bilgisayar toplamama yardımcı olmanız.
Oynadığım oyunlar CS:GO, LOL, PUBG tarzı oyunlar. Bu oyunları rahatça açabilen, klavye’si mouseu monitörü kısacası her şeyiyle birlikte hazır bir bilgisayar toplamam da yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni 1000 TL daha arttırabilirsen çok iyi şeyler toplayabilirsin
3000 TL'ye oyunları oynasanda ayarlar ultra olmaz
Maalesef bütçemi zorlayınca 3000 yapabiliyorum.
Merhaba herkese. Arkadaşlar yeni memur oldum ve bu ayın 15’inde ilk maaşımı alacağım ve ilk işim bi’ bilgisayar toplamak olacak. Çok anlamıyorum donanımdan vb. Sizden ricam bana 3000₺’yi aşmayacak şekilde her şeyiyle birlikte bir masaüstü bilgisayar toplamama yardımcı olmanız.
Oynadığım oyunlar CS:GO, LOL, PUBG tarzı oyunlar. Bu oyunları rahatça açabilen, klavye’si mouseu monitörü kısacası her şeyiyle birlikte hazır bir bilgisayar toplamam da yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Moderatörüm düzeltmesen daha iyiydi, ben düzgün Türkçe’yle yazmıştım. Bozmuşsun :)

Klavye, fare, kulaklık ve monitör zaten 1000 TL

Sadece kasa için 3000 ayırsaydınız güzel bir sistem toplanırdı ama diğerleri işim içine girince çok zor.Bence 4000 TL bütçe ayırmaya çalışın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı