3000₺ Bluetooth kulaklık tavsiyesi

ae00

Hectopat
Daha fazla  
QCY melobuds HT05 modelini kullanmaktaydım ancak maalesef sol kulaklığının arızalanması sebebiyle yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.
Önem verdiğim hususlar; ANC özelliğine sahip olması, aşırı terden etkilenmemesi ve kolay bozulmaması. Bu özelliklere sahip olan kullandığınız yahut bildiğiniz kulak içi kulaklıklar var ise önerilerinizi bekliyorum. Ayrıyeten fiyatın 3000₺'yi aşmaması da önceliğimdir.

Yardımcı olacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Şöyle fasulye tasarımlı bir kulaklık var :) alışılmışın dışında. Sesi iyi diyorlar Samsung Galaxy Buds Live Kulaklık
Öncelikle teşekkürler fakat linke tıkladığımda kulaklığın satıldığı sayfaya yönlendirmiyor, genel araştırdığımda ise satışı yapılan bir yer bulamadım.

Üstteki arakadaşın önerisi olan Buds 2 hakkında bilginiz var ise. Cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz, IOS ile uygun çalışır mı ?

Öncelikle teşekkürler fakat linke tıkladığımda kulaklığın satıldığı sayfaya yönlendirmiyor, genel araştırdığımda ise satışı yapılan bir yer bulamadım.

Üstteki arakadaşın önerisi olan Buds 2 hakkında bilginiz var ise. Cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz, iOS ile uygun çalışır mı?

Kusura bakmayın hatalı link. Buds 2 olur tabii iOS desteği var gözüküyor epeyde. Diğer özellikleri de gayet iyi. Samsung Galaxy Buds 2 Kulaklık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı