3000₺ bütçe ile 8000 Hz Mouse Önerisi

Bütçe
3000₺

gomeroS

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Maksimum 3000₺ bütçe ile 8K Hz mouse arayışındayım. Palm Grip şeklinde tutuyorum. Emektar DeathAdder Essential'imi artık emekliye ayırmak istiyorum. Aklımda Razer Viper V3 HyperSpeed, Ajazz AJ179 Pro/Apex, ATK Blazing Sky Z1 gibi mouseler var. Aklıma takılan kısım PAW 3395 ile 3950 arasındaki fiyat farkı değer mi? Eğer değecekse veya değmeyecekse yazdıklarım dışında mouse önerilerine açığım. Wireless modeller önceliğim. Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Artı olarak Scyrox V6 modeline de bakabilirsin.

Hocam peki 3395’ler yarı fiyatıyken 3950 için 2 katı fiyat farkı değer mi düşünceleriniz nedir?

Hocam elim büyük eldiven numaram 11’di yanlış hatırlamıyosam. Deathadder Essential 127mm diye biliyorum. Elime tam oturuyor. L7 Pronun boyutlarını bulamadım bilginiz var mı?

Hocam elim büyük eldiven numaram 11'di yanlış hatırlamıyorsam. DeathAdder Essential 127mm diye biliyorum. Elime tam oturuyor. L7 Pro'nun boyutlarını bulamadım bilginiz var mı?

L7 Pro hiç uygun olmaz senin için o zaman.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-13-15-32-31-166_com.android.chrome.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 24
Hocam yazdığın mouselara göre ergo mouse arıyorsun sanırım. Şu an ATK Z1'in sadece Ultra versiyonu var, o da 3500 e falan satılıyor. Bütçen çıkarsa onu alabilirsin.

Hafif ergo mouse olarak rampage blitz de bir seçenek.

Bir diğer seçenek de bütçenin altında olmasına rağmen ergo mouse olarak XD5 alınabilr.

Diğerleri ile arasındaki performans farkını çok hissetmezsin 1000 hz de ama 1000 hz üstünde kullanabileceğini sanmıyorum bu fareyi.

Hocam Hyperspeed V3’te bildiğim kadarıyla Focus Pro sensör var. 3395’le arasındaki farklılıklar nedir bu sensörün. Aynı sensör olduğunu söyleyenler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…