Atal222 Hectopat Katılım 26 Haziran 2011 Mesajlar 24 Yer Tekirdağ/Çorlu 31 Mart 2013 #1 Merhaba arkadaşlar babam için bilgisayar toplamayı düşünüyoruz. 3DSMax, Autocad gibi şeylerle çok uğraştığı için şu anki sistemi ona yetmiyor. Hem oyun hem de render için bu bütçeye güzel bir sistem önermeniz mümkün mü acaba ?
Merhaba arkadaşlar babam için bilgisayar toplamayı düşünüyoruz. 3DSMax, Autocad gibi şeylerle çok uğraştığı için şu anki sistemi ona yetmiyor. Hem oyun hem de render için bu bütçeye güzel bir sistem önermeniz mümkün mü acaba ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 31 Mart 2013 #2 Quadro veya FireGL ekran kartı koyulması gerek sisteme. Toplayacak arkadaşların bilgisine.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 31 Mart 2013 #3 Oyunda oynanıcakmış Burak abi.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 31 Mart 2013 #4 Karar verecek o zaman... Hoş ben biliyorum bu ülkede CAD/CAM yazılımı kullanan ve Quadro deyince anlamsızca suratınıza bakan çok insan var.
Karar verecek o zaman... Hoş ben biliyorum bu ülkede CAD/CAM yazılımı kullanan ve Quadro deyince anlamsızca suratınıza bakan çok insan var.