3000 lira klavye önerisi

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Klavye almak istiyorum. Çok fazla FPS oynayan biri değilim, toplasan 1200-1300 saatim anca var FPS oyunlarında. Boyut tercihim %75. maximum %80 olmalı. %60'a da kabulum ama zaten 2 yıla yakındır %60 kullanıyorum o yüzden biraz sıktı.
Dediğim gibi çok FPS oynamadığım için alacağım klavye ses ve görünüş odaklı olmalı. Ayrıca net olarak kablosuz ve herhangi bir sorunu olmayan bir klavye almak istiyorum. Aldığım ürünlerde sorun yaşamaktan bıktım.
Bu arada manyetik switchli bir klavyede alabilirim aslında, hiç denemediğim için merak ediyorum. Aşırı büyük fark yaratıyorsa alabilirim belki.
@N1cht sabah dediğim gibi fare almaktan vazgeçtim. Klavye almak istiyorum. G75 Pro düşündüm ama hiçbir bilgim olmadığı için almadım daha. Alternatif ya da belki 200-300 lira üstüne daha iyi ürünler vardır diye.

@belirsizz Hocam eğer ses önemliyse ve aşırı FPS oynamıyorsanız manyetik klavyeleri eleyin direkt.

S75 Pro'ya da G75 Pro alabilirsiniz eğer 75 istiyorsanız. 60 için bütçe artarsa ND65 ya da E68 yine iyi seçeneklerden.

E68 güzel gözüküyor ancak %60 sıktı. O yüzden tercih etmek istemiyorum. S75 Pro ve G75 Pro arasından hangisi daha iyi? Ayrıca tofu mu matcha latte mi tercih etmeliyim switch olarak?

E68 güzel gözüküyor ancak %60 sıktı. O yüzden tercih etmek istemiyorum. S75 Pro ve G75 Pro arasından hangisi daha iyi? Ayrıca tofu mu matcha latte mi tercih etmeliyim switch olarak?

Tofu daha çok tercih ediliyor hocam. Ekran olsun istiyorsanız S75 Pro alabilirsiniz, ikisi arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. @Yuiis hocam aydınlatır bizi.

@Yuiis hocam farklı bir konuda şöyle demiş:

Ekran ve ses tekerleği olsun diyorsan S75, bataryası daha fazla ve switchleri daha kaliteli olsun istiyorsan G75 al.

Switchleri daha kaliteliyse tercihim G75 Pro olacak muhtemelen. Ses tekerleğinin önemi yok, ekran iyi de switch kalitesine değişecek kadar değil.

@Yuiis hocam farklı bir konuda şöyle demiş.

Switchleri daha kaliteliyse tercihim G75 Pro olacak muhtemelen. Ses tekerleğinin önemi yok, ekran iyi de switch kalitesine değişecek kadar değil.
Hocam S75 deki seiya switchler de çok kötü değil zaten ama tofu ve latte onun 1-2 gömlek üstüdür, öyle söyleyim.
Tofu ve latte arasında ben tofu öneririm ama beğendiğin renkte latte switch varsa onu da alabilirsin.

Şu anlık stoklara gelen 4 renk var diye biliyorum.

Hocam S75 deki seiya switchler de çok kötü değil zaten ama tofu ve latte onun 1-2 gömlek üstüdür, öyle söyleyim.
Tofu ve latte arasında ben tofu öneririm ama beğendiğin renkte latte switch varsa onu da alabilirsin.

Arctic Snow çok güzel... 🥹

beyaz kasa-gradyant keycaps-tofu switch stoğu olsaydı keşke..
Matcha Latte alırsam muhtemelen Arctic Snow alacağım.
Beklemeye değer mi renkleri? İndirimsiz hali ne kadar?
Bu arada bugün keycapsleriniz gelecekti, geldi mi?

Beklemeye değer mi renkleri? İndirimsiz hali ne kadar?
Diğer renklerin uzun bir süre geleceğini sanmıyorum çünkü stoklar daha dün yenilendi zaten, gelecek olsa dün gelirdi diye düşünüyorum.

Arctic Snow çok güzel... 🥹
Senin mp yi geçemez. 🥹

Bu arada bugün keycapsleriniz gelecekti, geldi mi?
Geldi hocam sonunda.

1769270312801.png

Çok beğendim ama benim stablarda biraz rattle var. Önceki keycaplerim cherry profil olduğu için çok kulağa batmıyordu ama bunda biraz çarpıyor kulağıma. Artık onu da müsait bir zamanımda stabları modlayıp hallederim diye düşünüyorum.

Diğer renklerin uzun bir süre geleceğini sanmıyorum çünkü stoklar daha dün yenilendi zaten, gelecek olsa dün gelirdi diye düşünüyorum.

Senin MP'yi geçemez. 🥹

Geldi hocam sonunda.

Eki Görüntüle 2646420

Çok beğendim ama benim stablarda biraz rattle var. Önceki keycaplerim Cherry profil olduğu için çok kulağa batmıyordu ama bunda biraz çarpıyor kulağıma. Artık onu da müsait bir zamanımda stabları modlayıp hallederim diye düşünüyorum.

Çok güzel durmuş hocam. Sağ alttaki tuşların arasındaki batarya LED'i falan olmasa daha iyi olurmuş. Hayırlı olsun tekrardan.
Klavye olarak tercihim muhtemelen G75 Pro-tofu switch olacak. Keycapslerini beğenmedim pek ama yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı