3000 Liralık Telefon Önerisi

Mert Noktasız

Centipat
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
25
Merhaba dostlar. Ablama geçen hafta 2900 liraya Xiaomi Redmi Note 9S 64 GB olanını aldık. Fakat güncelleştirme sorunu yani 5 veya 6 kez denedim ama inmedi. Bir de Wi-Fi'den bağladığımızda Instagram ve Google Chrome'da sıkıntımız var yani geç açılıyor. Google Chrome'da bazı sitelere yavaş girerken Instagram'da ise videolar ve fotoğraflar geç açılıyor. Bu yüzden telefonu geri vermeye karar verdik. Sizce telefonu değiştirelim mi yoksa para iadesi mi alalım. Çok kararsız kaldık. Lütfen 2900 veya 3000 liralık bir telefon önerir misiniz? Ablam oyun oynamaz sadece bataryası, kamerası iyi olsun. Bir de telefonun 4 veya 5 sene dayanması gerekiyor. O yüzden lütfen bilginizi paylaşır mısınız? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun 5 sene dayanıp dayanmaması biraz da sizin elinizde 3000 TL'ye iPhone 7 alınması hiç mantıklı değil kamerası güncel cihazlara göre iyi değil cihazı değiştirebilirsiniz veya daha az arıza ve şikayetini gördüğüm Redmi Note 8 Pro modeline yönelebilirsiniz.
Elimde Samsung Galaxy Note 8 ve iPhone 6S var Apple cihaz 3.5 senedir bende sorunsuz çalışıyor Note 8 cihazı arkadaşımdan 5 ay önce aldım bu cihazda sorunsuz çalışıyor arkadaşım bu cihazı 2017 yılında sıfır almıştı biraz da kullanıma bağlı.
 
Dostlar sağ olun ama İphone güzel telefon fakat ablam istemez daha önce iphone telefon kullanmadığı için yabancı gelir o telefon ona. Başka önerisi olan var mı?
Konu kapanmıştır.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı