M Mutevahhid Decapat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 40 15 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar, RAM: Corsair 8GB 3000MHz RAM kullanıyorum. Anakart : ASUS PRIME B450M-K AMD B450 Ryzen 2 AM4 DDR4 İşlemci : AMD Ryzen 3 2300X RAM 3000MHz yerine 2133MHz kullanıyor. Nasıl yükseltebilirim?
Arkadaşlar, RAM: Corsair 8GB 3000MHz RAM kullanıyorum. Anakart : ASUS PRIME B450M-K AMD B450 Ryzen 2 AM4 DDR4 İşlemci : AMD Ryzen 3 2300X RAM 3000MHz yerine 2133MHz kullanıyor. Nasıl yükseltebilirim?
Dieanotherdayy Decapat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seramik Cam Ve Çinicilik 15 Şubat 2019 #2 Technopat' ın hazırlamış olduğu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Technopat' ın hazırlamış olduğu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mutevahhid Decapat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 40 15 Şubat 2019 #3 Dieanotherdayy dedi: Technopat' ın hazırlamış olduğu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hallettim.
Dieanotherdayy dedi: Technopat' ın hazırlamış olduğu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hallettim.