3000 Mhz RAM Düşük Frekansta Çalışıyor?

Hocam GPU MaX 70 derece, CPU Max. 60 derece görüyor. CPU için soğutucum var. İşlemci 3.80 overclock.
Ryzen 5 1600 - GTX 1060 6GB - 16 GB 3000 Mhz. RAM - Samsung Evo 850 240GB SSD. ZALMAN Z3 - PLUS.

Hocam GPU MaX 70 derece, CPU Max. 60 derece görüyor. CPU için soğutucum var. İşlemci 3.80 overclock.
Ryzen 5 1600 - GTX 1060 6GB - 16 GB 3000 Mhz. RAM - Samsung Evo 850 240GB SSD. ZALMAN Z3 - PLUS.
Hocam fps drop pek olmaması lazım bu sistemde.Donanımda bir hasar olabilir mi ? Önceden de var mıydı ?

Anlık küçük takılmalar yaşıyorum.
Hocam PC deki oyun içi sıcaklık,cpu-gpu kullanımı gibi değerleri atın,HD TUNE PRO Programından SSD nizi tarayın.Sonra da sonuç bölümünden sonuçları atın.Antivirüs den de tarayarak virüs olup olmadığını kontrol edin.Büyük ihtimalle yazılımsal bir durum söz konusu.PC yeni mi ? Toplama mı ?

Bende 3000 MHz'de kullanıyorum fakat görev yöneticisi bu şekilde yarısını gösteriyor. Endişelenilecek bir durum yok diye düşünüyorum yani yarısını gösterdiğini duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…